Zaterdag 15 september

 • gaat het familiefestival Lolands aan de Oude Tiensebaan in Schoonderbuken zijn tweede dag in. De festivalweide gaat open omstreeks 8u. Vanaf dan kunnen de fietsers vrij starten aan de ‘Eddy Haesen Classic’ over 40 of 80 km. Omstreeks 10u. is er een begeleide groepsstart. Eveneens om 10u start de Viking Kubb, waar er gestreden wordt om de ‘Pino Latino Wisselbeker’. De animatie komt de ganse dag aan bod met springkastelen, laser shooting, vertelcaravans en theater. Omstreeks 15u. gaan de optredens van start met o.a. de Ketnetband, Josefien Deloof, Tom Helsen en K’s Choice. Jeroen Meus tekent voor present met zijn Foodtruck. Tickets kosten 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa – maar kinderen tot en met 12 jaar komen gratis binnen. Je kunt bestellen via www.lolands.be. De opbrengst gaat naar het onderzoek inzake de zenuw- en spierziekte A.L.S.
 • nodigt dansclub Optimi de jeugd in haar zaal in Zichem uit voor gratis proeflessen. Om 9u30 beginnen de kids eraan. Om 10u15 zijn de juniors aan de beurt en om 11u15 mag de gevorderde jeugd de dansvloer op.
 • om 11u30 organiseren de Seniorenadviesraad en De Cirkel op campus Amandina te Herk-De-Stad een Seniorennamiddag met feestmaaltijd. Naast enkele toespraken brengt ’t Kafkoor bekende nummers vanaf de jaren ’60. Tijdens de pauze is er koffie en taart.
  De toegang bedraagt 5 euro. Meer info krijg je via decirkel@herk-de-stad.be – of 013/52 26 64.
 • vanaf 12u. presenteert Chiro JIB Looi haar Bikkebik Foodtruck-festival aan de oude molen van Tessenderlo. Op het menu staan o.m. pizza, pasta, Oosterse gerechten, burgers, croques en dessertjes. Akoestische muzikanten en dj’s zorgen voor ambiance. De toegang is gratis.
  Er is een fietsenparking voorzien.
 • om 14u. organiseren Cindy Laevers en Danny Landélo hun fandag in De Ketel te Kaggevinne. Op de affiche staan ook Tina Rosita en het danskoppel Remy en Rachel.
 • tegen 14u. kom je naar het Boerenkrijgplein in Diest voor ‘Demerdag – Diest demerkracht’. De wandeling laat je kennismaken met het leven op en naast de Demer. Je kunt ook met de fiets tot aan de Maagdentoren in Zichem. Het geheel wordt afgerond met een hapje en een drankje.
 • van 17 tot 23u. organiseert Jeugdhuis Bunker in zaal Glazuur te Glabbeek een kaas- en wijnavond ten voordele van Kom op tegen Kanker. Voor een kaas- of vleesschotel betaal je 15 euro. Voor kinderen is dat 9 euro. Na reservatie kunnen je de bestelling ook komen afhalen. Reserveren kan via Hilde Buve op hilde.buve@hotmail.com – of bel naar 0497/26 17 10.
 • om 20u. viert de Landelijke Gilde Onze-Lieve-Vrouw Tielt haar 125-jarige bestaan met een boerenbal in de Jongensschool aan de Blerebergstraat. Er staat een optreden van de coverband VC De Gies op de agenda. In voorverkoop betaal je 5 – en aan de kassa 7 euro.
  Voor kaarten in voorverkoop kan je terecht op olvtielt@belgacom.net.
 • om 21u. organiseert Optimi in Zichem een open dansdag ‘stijldansen – swing – disco en salsa’.
 • om 20u. organiseert de Gezinsbond in zaal Concordia te Testelt een quiz voor ploegen tot 5 personen. Iedereen gaat naar huis met een prijs. Per team betaal je 20 euro.
  Inschrijven kan via testelt@scarlet.be.
 • om 20u. presenteert Sinfonia haar openingsconcert in cultuurcentrum De Zwaneberg te Heist-op-den-Berg. Op het programma staan het ‘Keizersconcerto’ en het enige vioolconcerto van Beethoven door het Vocaal Ensemble van de Heistse academie en door het Orkest Diamond Symphonic. In voorverkoop betaal je 20 euro. Daarvoor stuur je een berichtje naar zwaneberg.be of je belt naar 015/25 07 70.
 • VOETBAL:
  – om 19u30 : Bekkevoort B – Aarschot B // Sparta Schaffen – Korbeek //
  – om 20u.: Thes Sport Tessenderlo – FC Dender // Betekom – Bilzen Waltwilder //
  Tielt-Winge – Haacht // Beringen – Koersel // Donk – Meldert //
  BASKETBAL: om 20u30: Clem Scherpenheuvel – Hasselt B //
  VOLLEYBAL – heren: om 20u30: Bevo Geetbets – Kapelle-op-den-Bos
  om 16u.: Averbode B – Averbode A

 

Zaterdag 15 en zondag 16 september

 • organiseert volleybalclub Averbode haar startweekend in de sporthal van Averbode. Zaterdag om 16u. speelt de A-ploeg van Averbode tegen de B-ploeg. Om 19u. volgt de galamatch tussen Roeselare en Aalst. Zondagnamiddag spelen de twee vrouwenteams van Averbode.
 • viert de Chiro van Bekkevoort haar 55-jarig bestaan. Om 17u. gaat een kinderfuif van start.
  Om 21u. treedt de covergroep Boost op en dan volgt een megabal. Zondag is de familiedag met een wandelzoektocht door Bekkevoort. Na de zangstonde kan je aanschuiven aan een kampmaaltijd. Hiervoor schrijf je in via chirobekkevoort.be.
 • organiseert fanfare Sint Pietersvrienden uit Aarschot in de Gaspeldoornstraat een mosselweekend. Op de kaart staan eveneens videe, frikadellen, curryworst, pannenkoeken en ijs. De keuken is open op zaterdag om 17u. en op zondag is dat om 14u. – telkens tot 21u.

Van zaterdag 15 tot en met donderdag 20 september

 • viert Loksbergen kermis op de Panoven. Zaterdag om 21u. begint de fuif. Zondag om 17u. treden the Fatbirds op en om 20u. komt een special act. Maandag opent de kermis om 17u. Donderdag gaat het kermiscafé open om 17u. De toegang is alle dagen gratis.

Zondag 16 september

 • vindt in het centrum van Aarschot de Openstratendag met zeepkistenrace plaats.
  Van 9 tot 13u. ben je op de Grote Markt welkom voor de kinderrommelmarkt. Tussen 13 en 15u. is er voor de kinderen op de Bonewijk ‘Alles op wielen’. De zeepkistenrace zelf vertrekt aan de Orleanstoren en komt aan op de Grote Markt. Voor de 12- tot 15-jarigen gaat die van start tussen 14 en 15u. Voor de ouderen is dat tussen 15 en 18u. De toegang is gratis.
 • om 9u45 wordt in het kader van ‘Robuuste Riviervalleien’ een fietstocht georganiseerd van aan de kerk van Deurne-Diest tot in Zichem. Je verneemt er hoe de Demer en de Demervallei een rol kunnen spelen bij het opvangen van de problemen als gevolg van de klimaatverandering.
 • van 10 tot 18u. zet de brandweer van Diest de deuren open van haar kazerne in de Schaluinstraat. De toegang is gratis.
 • kan je in het Schulensmeer zwemmen met vinnen. Wie kiest voor de 100 of 1000 m gaat om 13u. het water in. Voor de 2000 en 4200 m is dat om 13u30. Er is een briefing om 12u30 in Het Vloot. De prijsuitreiking is voorzien om 16u30.
  Inschrijven kan via Jos Leemans: 0478/48 56 86 of leemans.jos@scarlet.be.
 • om 14u. vertrekt aan het Bosmuseum van Gerhagen een paddenstoelenwandeling. Je kunt er kennismaken met het mysterieuze leven van de zwammen en je stapt gratis mee.
 • kan je met de Sint-Jorisvrienden van Motbroek op wandel. Iedereen kan gratis mee van aan ‘Den Hagelander’ in Houwaart Centrum. Onderweg doen de wandelaars de Sint-Denyskerk en de erebegraafplaats aan, evenals de wijngaarden op de Houwaartseberg. In het Walenbos nemen ze een kijkje aan de 400-jarige eik. Info bij André Van Winkel: avanwinkel@yahoo.com – of op 016/63 50 43.
 • van 14 tot 17u. houdt het Kant- en Textielcentrum in het Begijnhof te Diest een opendeurdag met demonstraties en een tentoonstelling van werken. Je kunt er inschrijven voor de cursussen.
 • om 14u30 kan je in Cultuurcentrum Begijnhof Diest kijken naar de Nederlandstalige versie van de Pixar-topper ‘Coco’. De film gaat over Miguel die ervan droomt om een succesvol muzikant te worden – ondanks het feit dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen.
 • om 15u. brengt het Toneelateljee in het Uilenspiegeltheater te Diest een herhaling van ‘Armandus de Zoveelste’. De vrouw van koning Armandus is op onverklaarbare wijze in een eeuwige slaap gesukkeld. Hij zal alles doen om haar daaruit te bevrijden.
  Je kunt reserveren op info@uilenspiegel.nu – of door te bellen naar 013/31 27 62.
 • VOETBAL:
  – om 15u.: Bekkevoort – Averbode-Okselaar // RWL Sport – Binkom // Rummen – Glabbeek //
  Waanrode – Kortenaken // Meensel-Kiezegem – Vissenaken // Lummen – Hamont //
  Testelt – FC Geetbets // Linkhout – Wijchmaal // Loksbergen – Grote Brogel //
  VOLLEYBAL – dames: om 18u.: Averbode – Sint-Joris-Weert C
  TAFELTENNIS: in de Superliga: om 18u30: PW Diest – Nodo Ekeren.

 

Dinsdag 18 september

 • om 14u. begint in de Stadsfeestzaal van Aarschot een variétéshow met Paul Severs, Lia Linda en Yves Segers. Inkom: 6 euro.
 • om 20u. komt Theo Francken in Cultuurcentrum Begijnhof Diest zijn beleid toelichten.
  De toegang is gratis.

Woensdag 19 september

 • tussen 20u. en 21u30 kan je een gratis bezoek brengen aan de Onze-Lieve-Vrouwkapel van Sint-Truiden. Je krijgt er uitleg over de voltooide restauratie ervan.

Vrijdag 21 september

 • om 13u30 organiseert de Sportdienst van Aarschot een gratis wandeling voor senioren van de Demervallei naar Bergvijver. De afstand bedraagt – heen en terug – circa 10 à 12 km.
 • om 20u. organiseert CM in feestzaal Don Bosco te Oud-Heverlee een muziekvoorstelling met als motto ‘Terug naar de eenvoud’. Met live zang en piano vertelt Raf De Bruyn het verhaal van zijn grootmoeder die aan dementie leed. Met deze voorstelling poogt hij het taboe te doorbreken, dat zegt dat mensen met dementie alleen maar ellende kennen. De toegang is gratis.
  Meer info verneem je bij Silke Dauwen op silke.dauwen@cm.be – tel. 016/35 96 00.
 • om 20u. brengt Musica Divina 18 in de abdij van Averbode het concert ‘Membra Jesu Nostri’.
  Je ticket van 22 euro kan je bestellen via 070/22 22 800.
 • om 20u30 wordt in Cultuurcentrum Begijnhof Diest ‘Phantom Thread’ vertoond. De film gaat over de couturier Reynolds Woodcock, die een jonge eigengereide vrouw ontmoet. Zij ontpopt zich tot zijn muze en minnares. Reservatie via 013/46 06 40. Een ticket kost 6 euro.

Vrijdag 21 en zaterdag 22 september

 • om 20u30 opent het KVT zijn 170e seizoen in zijn vernieuwde zaal aan de Nijverheidslaan te Diest. Dat gebeurt met ‘Paringsdans’ – een parel voor theaterliefhebbers van Eric Assous in een regie van Marc Stroobants & Mieke Laureys. Xavier heeft zijn vriend Bob uitgenodigd zonder met zijn vrouw Delphine te overleggen. Bob is gescheiden en Delphine kiest resoluut partij voor diens vrouw. Er hangt dus onweer in de lucht.

Zaterdag 22 september

 • van 11u30 tot 20u30 richt visclub Ter Elzen Averbode in zaal Concordia te Testelt een mosselfeest in. Je kunt ook kiezen voor koninginnenhapje, koude schotel en curryworst.
  Bij voorkeur reserveer je op 0497/88 19 29.
 • wordt in Kortenaken de wandeling en veldloop ‘1000 km voor Jelle’ georganiseerd. Voor de wandeling kan je inschrijven tussen 8 en 15u. De inschrijving voor de veldloop begint vanaf 12u. De opbrengst gaat naar initiatieven ten behoeve van verkeersslachtoffers.
  Meer info op vzwjelle.be.
 • vanaf 14u. organiseren de scouts van Aarschot aan de Bekaflaan het gratis minifestival ‘Big Day Out’. De eigenlijke optredens beginnen om 17u. Naast de muziek kan jong en oud er ook het buikje komen vullen met hapjes en drankjes.
 • om 18u30 opent het Merodefestival met het kerkconcert Ialma-Camino. Daaraan zijn gekoppeld: een wandeling, een Galicische maaltijd én Queimada.
  Een ticket kost 28 euro en is te bestellen via merodefestival.be.
 • om 19u30 organiseert VC Bekkevoort een bingoavond aan de Oude Tiensebaan. De hoofdprijs is een terrasverwarmer. Daarnaast zijn uiteraard nog tal van andere prijzen te winnen.
 • om 20u. brengen The Cavern Beatles klassiekers van the Fab Four in den Egger te Scherpenheuvel. De basisprijs is 24 euro.
 • om 20u30 komt The Clement Peerens Explosition naar den Amer te Diest. Een ticket kost 26 euro en is telefonisch te bestellen via 013/46 06 40.
 • vanaf 21u. organiseert Jeugdhuis XL in Herk-De-Stad zijn Mea Culpa Party. Entree: 5 euro.
 • om 21u30 wordt in de Pax aan de Ketelstraat in Rummen het Swingpaleis georganiseerd ten voordele van de 1000 km voor ‘Kom op tegen Kanker’. De steun- en inkomkaart kost 5 euro.
 • VOETBAL:
  – om 19u30: KFC Diest – Bertem-Leefdaal // Halen – Heers //
  – om 20u.: Keiberg – RWL Sport A //
  – om 20u15: Glabbeek – RWL Sport B //
  – om 20u30: Sint-Truiden – Antwerp //
  BASKETBAL – heren: om 18u : Aarschot B – Clem Scherpenheuvel //
  om 20u30: Aarschot – Latem-De Pinte //
  om 20u45 : Toyota Wouters Diest – Kapelle-op-den-Bos //
  BASKETBAL – heren: om 20u30: GSG Aarschot – BBC Latem-De Pinte.
  BASKETBAL – dames: om16u.: Aarschot – Clem Scherpenheuvel //
  VOLLEYBAL – heren: om 20u30 : Averbode – Haasrode D //
  VOLLEYBAL – dames: om 17u.: Averbode – Tienen // Aarschot – Haacht
  om 20u : Molenstede – Rotselaar

Zaterdag 22 en zondag 23 september

 • richt de Pelgrim te Scherpenheuvel een benefiet in t.v.v. de werking van het ontmoetingscentrum. Zaterdag kan je tussen 12u. en 18u30 croques en pannenkoeken komen eten. Zondag worden van 11 tot 14u. en tussen 17 en 19u. mosselen, vol-au-vent en balletjes geserveerd. Daarvoor schrijf je in via benefiet@scherpenheuvel.be – of op 013/35 56 40.

Zondag 23 september

 • vanaf 9u. wordt in Manege Ruitershof in Langdorp de Beker van Aarschot betwist voor jumping en dressuur. Inkom: 5 euro.
 • om 11u. concerteert pianiste Katrien Verfaillie voor een aperitiefconcert in den Egger te Scherpenheuvel. Ze wordt begeleid door violiste Beatrijs De Klerck.
  De basisprijs voor een ticket bedraagt 14 euro.
 • van 13 tot 17u. vinden in het Olmenhof te Herk-De-Stad Prieeltjesfeesten plaats met als thema ‘piraten’. Met de hele familie kan je er terecht voor creatieve workshops en gevarieerde animatie. De papegaaienshow speelt om 14u. en om 15u30. De toegang is gratis.
 • tussen 13u15 en 18u. richt Samana Messelbroek in De Keyt een pannenkoekendag in.
  Je kunt de bestelling ook meenemen.
 • kan je in Dassenaarde speuren naar paddenstoelen. Afspraak tegen 14u. aan het Bezoekerscentrum, Omer Vanaudenhovenlaan in Diest.
 • om 15u. brengt Strange Comedy in den Egger te Scherpenheuvel een woordenloze show voor kijkers van 7 tot 107 jaar. De basisprijs voor een ticket bedraagt 16 euro.
 • om 15u. begint de bingonamiddag voor en door Sport- en Speelpleinen Bekaf. Als hoofdprijs valt een weekendje Disneyland Parijs te winnen. Je kunt je deelname aankondigen via inschrijvingenbingo@bekaf.be – of door te bellen naar 0470/33 83 62.
 • VOETBAL:
  – om 14u.: Averbode-Okselaar B – Sparta Schaffen
  – om 15u.: Averbode-Okselaar – Holsbeek // FC Geetbets – Roosbeek-Neervelp //
  Scherpenheuvel – Budingen // Rummen – Kortenaken // Zichem – Keiberg B //
  Molenbeek – Goetsenhoven // Deurne – Bekkevoort B // Koersel – Herk FC //
  Meldert – Lummen // Amandina – Linkhout // Zelem – Berbroek-Schulen //

Maandag 24 september

 • om 14u. organiseert Samana Zichem in zaal Munte een vorming onder het motto ‘Onthouden en vergeten’.
 • om 20u. brengt Toneelgroep Maastricht de Shakespeare-klassieker ‘King Lear’ in De Bogaard te Sint-Truiden. De oude koning wil zijn rijk verdelen onder zijn drie dochters. Het verhaal staat bol van gekonkel en verraad, evenals van onrecht en verderf. De toegangsprijs bedraagt 22 euro.
  Je kunt je tickets bestellen via uitbalie@sint-truiden.be – of door te bellen naar 011/70 17 00.

 

Dinsdag 25 september

 • organiseert wandelclub De Grashoppers Keiberg haar Nazomertocht. De afgepeilde parkoersen zijn 5A, 7A, 10A – en 5B, 7B en 10B km. Je schrijft in tussen 7 en 15u. aan het Laer te Okselaar. Wil je meer informatie – bel dan naar Eddy Vuchelen op 0498/74 51 10. De basisprijs bedraagt 1,50 euro. Federatieleden betalen 1,10 euro. Kinderen onder 12 jaar stappen gratis mee.
 • tussen 9 en 16u. wordt aan de Sporthal van Averbode een Scholenveldloop georganiseerd.
 • om 14u. kan je in den Amer te Diest terecht voor een Varietéshow met Paul Severs, Yves Segers en Lia Linda. Kaarten aan 6 euro zijn verkrijgbaar bij FSMB of S-Plus. Taart en koffie worden tijdens de show gratis aangeboden.

Dinsdag 25 en woensdag 26 september

Momenteel…

 • is de ‘Gulden Maan’ in Diest dagelijks toegankelijk van 9 tot 19u.
 • kan je alle dagen – met uitzondering van ’s zondags – tussen 9 en 16u. een bezoek brengen aan de 13e-eeuwse Onze-Lieve-Vrouwekerk van Diest. Blikvangers zijn o.a. de doopvont, de preekstoel en de Grot van Lourdes.
 • luister je – telkens op zondag tussen 18 en 20u. – op Radio Demerstad naar het Sportcafé.
 • kan je reserveren voor ‘Paringsdans’ – een parel voor theaterliefhebbers van Eric Assous in een regie van Marc Stroobants & Mieke Laureys. Het KVT opent daarmee zijn 170e seizoen in een vernieuwde zaal aan de Nijverheidslaan te Diest. De verdere speeldata zijn 28 en 29 september – 2, 5, 6, 8, 12 en 13 oktober – telkens om 20u30. Xavier heeft zijn vriend Bob uitgenodigd zonder met zijn vrouw Delphine te overleggen. Bob is gescheiden en Delphine kiest resoluut partij voor diens vrouw. Er hangt dus onweer in de lucht.
 • kan je inschrijven voor ‘Loop je te gek’ op vrijdag 28 september van 19u. tot 21u30. Die is bedoeld voor zowel wedstrijdlopers als recreatieve joggers. De route van 1 km is gratis. Voor de 3, 6 en 9 km betaal je 3 euro bij inschrijving vooraf op www.diest.be/loopjetegek.

Tot en met…

 • 17 september kan je reserveren voor de infonamiddag over reuma die CM kern Scherpenheuvel-Zichem organiseert op zaterdag 22 september om 14u. in zaal ‘De Keyt’ te Messelbroek. Gastspreker is reumatoloog Johan Waes. Leden betalen 3,5 – en niet-leden 5 euro – koffie en taart inbegrepen. Inschrijven is verplicht bij Sofie Marsoul op 016/35 96 00.
 • 17 september kan je intekenen voor het diner dat je wordt aangeboden door FC Averbode-Okselaar op zondag 23 september. Het aperitief wordt geschonken om 12u. Verder kan je proeven van Thaise Kippensoep. Het warm Buffet omvat kalkoentournedos, stoverij van varkenswangen en vis van de dag. Daarna volgt nog een dessertbuffet. Voor dat alles betaal je 45 euro. Je kunt intekenen bij businessclub@fcao.be – of op 0473/54 27 98.
 • 21 september wordt een fietszoektocht georganiseerd door het Vliegend Wiel Averbode.
  Je gaat in de omgeving op zoek naar 32 foto’s en beantwoordt de bijhorende vragen.
  De brochure kan je voor 4 euro kopen bij Boekhandel ‘de Noene’ aan de Westelsebaan.
 • 22 september kan je intekenen voor het Feest van de Burgemeester en zijn ploeg. Dat vindt plaats op zaterdag 29 september van 16 tot 20u. in den Egger te Scherpenheuvel. Het basistarief voor de maaltijd bedraagt 26 euro. Jongeren vanaf 12 jaar en studenten eten mee voor 18 euro. Kinderen tussen 4 en 12 jaar betalen 10 euro. De allerkleinsten (d.w.z. tot 3 jaar) eten gratis mee. De opbrengst gaat naar een goed doel in Scherpenheuvel-Zichem.
  Inschrijven kan o.m. via claes@skynet.be – tel. 0475/65 96 14.
 • 30 september blijft het historische stadhuis van Zoutleeuw toegankelijk voor het publiek.
  Voor reservatie kan je contact opnemen met de toeristische dienst.

 

 • 30 september kan je deelnemen aan een wandelzoektocht in Langdorp. Je hebt de keuze uit een route van 6 km en een rolstoelvriendelijke van 2 km. Na afloop steek je het antwoordblad in de bus van in ’t Hof van Vlaanderen te Langdorp. Zo maak je kans op een verwenontbijt. De winnaar daarvan wordt op 1 oktober bekendgemaakt. Een deelnameformulier is tegen 2 euro te verkrijgen in ’t Hof van Vlaanderen aan de Langdorpsesteenweg, een arbeidszorgproject.
 • 30 september kan je naar bib-aarschot@bibliotheekaarschot.be maximaal drie foto’s sturen. Het ligt daarbij in de bedoeling dat de foto op de kaft van een boek samenvloeit met de omgeving. Concreet hou je bvb. die met een gezicht van iemand anders erop voor je eigen gezicht – of je laat een fles wijn erop overgaan in een echte fles.
  Een jury pikt er drie winnaars uit. De hoofdprijs is een ballonvaart over Aarschot.
 • 30 september ben je in het Sportimonium te Hofstade welkom voor de tentoonstelling ‘100% Wielemie’. Daarin worden de sportieve hoogtepunten van de Diestse rolstoelatlete Marieke Vervoort in de kijker gezet. De expo is toegankelijk op weekdagen van 10 tot 17u.
  In het weekend kan je er ’s zondags terecht van 11 tot 17u.
 • 31 december wordt in Scherpenheuvel-Zichem de openluchttentoonstelling ‘Hoop en Vrede – een nieuw begin’ georganiseerd. Op acht locaties in de fusiegemeente zijn uitvergrote foto’s te zien i.v.m. het einde van WO I en van de wederopbouw.

Socio-culturele en sportieve activiteiten kan je op Radio Demerstad gratis laten omroepen in de loop van onze programma’s door de info daarover ten minste een weekje of drie op voorhand in te sturen naar info@radiodemerstad.be met als mededeling “Info Radio Demerstad”. Dank bij voorbaat en graag tot jullie dienst!

Samenstelling en redactie: Frits van Perk

 Categorie: Agenda