Zaterdag 6 oktober

 • tussen 12 en 20u. trekken de muzikanten van fanfare Sint-Jansvrienden hun keukenschort aan in ’t Laer in Okselaar. De mosselen kosten 18 en de videe 10 euro. Voor een kinderportie betaal je 9 euro. Curryworst en hamburger zijn te verkrijgen aan 5 euro.
 • om 13u30 vertrekt aan het Bosmuseum te Gerhagen-Tessenderlo een natuurwandeling van zo’n 3 km met als gids Willy Vanwesemael. Niet-leden betalen 2 euro.
 • om 14u. organiseert de fanfare van Messelbroek i.s.m. andere muziekverenigingen een muziekdag in de Keyt. Rond 17u. kan je er genieten van een kaas- of vleesschotel – ook in kinderporties.
 • om 16u. gaat de Loterbol open in de Michel Theysstraat te Diest. Tijdens een rondleiding verneem je meer over de productie van o.a. Roodebol, Loterbol, Tuverbol en Sint-Jan.
  Groepen spreken bij voorkeur op voorhand af via loterbol@skynet.be.
 • om 20u. staat in den Egger te Scherpenheuvel ‘Sioen plays Graceland’ op het programma. Uiteraard brengt deze singer-songwriter de songs uit het legendarische album van Paul Simon. Aan de kassa betaal je 23 euro.
 • om 20u. begint in de voetbalkantine van Zichem een bingoavond door buurthuis Onderons.
  De hoofdprijs is een wasmachine. Je tekent in door te bellen naar 0499/13 55 61.
 • om 20u. brengt de jeugd in het Aleydistheater te Aarschot ‘DNA’. Kernvragen zijn hoever een groep een individu kan onder druk zetten – en of het groepsbelang doorweegt.
  Reserveren doe je op aleydis@skynet.be – tel 016/56 02 22.
 • om 20u. brengt carnavalsgroep de Kasseistampers in de Stadsfeestzaal van Aarschot een ‘München Oktoberfest’. Het Larums Oberbayernorkest en Johan Veugelers treden er op.
 • om 20u30 speelt het KVT ‘Paringsdans’ in zijn vernieuwde zaal aan de Nijverheidslaan te Diest. Xavier heeft zijn vriend Bob uitgenodigd zonder met zijn vrouw Delphine te overleggen. Bob is gescheiden en Delphine kiest resoluut partij voor diens vrouw. Er hangt dus onweer in de lucht. Reserveer via www.kvt.be.
 • VOETBAL:
  – om 19u30: KFC Diest – Linden // Thes Sport Tessenderlo – FC Luik // Langdorp – Testelt //
  Halen – Kolmont //
  – om 20u.: Sint-Truiden – Moeskroen //
  BASKETBAL – heren: om 20u30: Clem Scherpenheuvel – Lommel B //
  BASKETBAL – dames: om 18u15: Clem Scherpenheuvel – Triton Leuven //
  VOLLEYBAL – heren: om 20u30: Averbode – Haacht B //
  VOLLEYBAL – dames: om 17u.: Averbode – Wijgmaal C //

Zaterdag 6 en zondag 7 oktober

 • van 11 tot 17u. toont Jan Camps tijdens ‘In-DRUK-wekkend’ in zijn atelier in de Statiestraat te Diest de fraaiste boekbanden. De inkom is gratis.

Van zaterdag 6 tot en met maandag 8 oktober

 • viert Donk zijn kermis. Zaterdag om 14u. wordt het startschot gegeven voor een wielerwedstrijd voor junioren. Om 17u. openen de Scouts en Gidsen hun jeneverbar. Je kunt ook barbecueën. Zondag wordt het ontbijt geserveerd, maar daarvoor moet je wel vooraf inschrijven. Om 14u30 gaat de jeneverbar opnieuw open – gekoppeld aan de barbecue. Renso zorgt voor live muziek. Maandag om 13u. begint een petanquetoernooi op de pleinen van SC Donk. Om 14u30 kan je alweer terecht in de jeneverbar – gekoppeld aan barbecue.

Zondag 7 oktober

 • tussen 8 en 15u. kan je op stap voor de Uilenkopwandeling. Daarbij kan je kiezen voor een parkoers van 5, 9, 11, 15 en 18 km vanuit het Laer te Okselaar. Leden van KWB betalen 1,2 en niet-leden 1,5 euro. Voor kinderen onder 12 jaar is de deelname gratis.
 • tussen 9 en 16u. wordt in de Wevinnestraat in Molenstede en in de aangrenzende straten een garageverkoop georganiseerd.
 • om 9u30 gaat in domein De Vijvers te Averbode ‘Race Against Nature’ van start. De deelnemers krijgen een uitdagend parcours van 10 km voorgeschoteld met liefst 30 obstakels, waaronder heel wat “waterhindernissen”. Deelnameprijs: 48 euro.
 • om 11 u. is Chris De Stoop te gast in Cultuurcentrum Begijnhof Diest voor Literatuur op Zondag. Deze medewerker van Knack gaat in gesprek met Erwin Jans over zijn nieuwste boek ‘Wanneer het water breekt’, een aangrijpend verhaal over bootvluchtelingen. Entree: 5 euro.
 • om 11u. opent Ben Jaspaert Babbel X voor dit seizoen in De Loods te Aarschot door een gesprek met dierenverzorger Ben Van Dyck. De toegang is gratis.
 • tussen 12 en 15u. kom je lunchen in de Markthallen te Herk-De-Stad.
 • van 12 tot 19u. richt basisschool De Lettertrein in het Goor te Tessenderlo een mosselfeest in.
 • van 12u30 tot 16u. vindt op Campus Amandina te Herk-De-Stad een tweedehands beurs plaats voor speelgoed en baby- en kinderspullen. Gratis inkom.
 • om 14u. brengt Musicband Odyssey in het Loo te Tessenderlo ‘Klassiek uit mijnen tijd’. Entree: 12 euro, maar bewoners van een woonzorgcentrum betalen slechts 2 euro voor hun ticket.
 • VOETBAL:
  – om 15u.: Aarschot – Sterrebeek // Averbode-Okselaar – KFC Perk // Zelem – Lommel //
  FC Geetbets – Waanrode // Scherpenheuvel – Roosbeek-Neervelp //
  Molenbeek – Lovenjoel B // Zichem – Bekkevoort B // Deurne – Sparta Schaffen //
  Linkhout – Thes Sport Tessenderlo B //

Maandag 8 oktober

 • vanaf 18u. organiseert Envie Leuven een babbelbox voor kankerpatiënten in ViaVia aan de Naamsesteenweg te Heverlee. Ook familie en vrienden zijn welkom. Inschrijven is niet nodig.
 • om 20u30 speelt het KVT ‘Paringsdans’ in zijn vernieuwde zaal aan de Nijverheidslaan te Diest. Xavier heeft zijn vriend Bob uitgenodigd zonder met zijn vrouw Delphine te overleggen. Bob is gescheiden en Delphine kiest resoluut partij voor diens vrouw. Er hangt dus onweer in de lucht. Reserveer via www.kvt.be.

Dinsdag 9 oktober

 • om 19u. vindt in woonzorgcentrum Villa Rosa aan de Diestersteenweg te Sint-Truiden een praatcafé plaats over ‘Dementie: het halfvolle of het halflege glas?’.
  De deelname is gratis, maar bij voorkeur schrijf je in via 011/49 37 90.
 • om 19u30 kan je in de Sint-Jozefskerk in Sint-Truiden terecht voor een gratis filmavond. Op het programma staat ‘The Rider’. Een jonge rodeoster herstelt van een zware val. Hij mag evenwel niet meer met paarden werken – en voor een cowboy is leven zonder paarden erger dan een café zonder bier!
 • om 19u30 organiseert de dienst ‘Vrije Tijd’ van Geetbets een pitslampentocht met vertrek aan het Buurthuis in Grazen. Dat wordt in alle gezelligheid afgerond bij een natje en een droogje. Deelnemen is gratis, maar voorzie zelf wel in aangepast schoeisel en een zaklamp!
 • om 20u15 wordt in Cinema Cameo te Sint-Truiden de film ‘Under the Tree’ gedraaid. Een vrouw zet haar man het huis uit en wil niet dat hij hun dochter nog ziet. Hij gaat weer bij zijn ouders wonen die in een heftige burenruzie verwikkeld zijn over een boom. Een ticket kost 7,5 euro.

Woensdag 10 oktober

 • om 13u30 organiseert OKRA Scherpenheuvel een wandeling. Afspraak: parking van den Egger.
 • om 20u. wordt in den Egger te Scherpenheuvel de film ‘The Shape of Water’ vertoond. Elisa kan niet spreken en wordt verliefd op een mysterieus zeewezen. Een ticket kost 5 euro.
 • om 20u30 kan je in Cultuurcentrum Begijnhof Diest kijken naar de film ‘Rabot’. Deze documentaire gaat over ontdekken, openheid, leren en over het volgen van je nieuwsgierigheid. Een ticket kost 6 euro.

Woensdag 10 en donderdag 11 oktober

 • om 20u15 brengt comedian Bas Birker zijn zaalshow ‘Je moeder!’ in de Markthallen te Herk-De-Stad. Reserveren kan via demarkthallen.be of door te bellen naar 013/35 99 50.
  Voor een ticket betaal je 15 euro.

 

Van woensdag 10 t/m zondag 14 oktober

 • staat Circus Pipo in domein Bekaf te Aarschot. Een ticket kost 10 euro.

Donderdag 11 oktober

 • om 20u. blikt Nele Bauwens in den Egger te Scherpenheuvel met het cabaretprogramma ‘Wat een geluk’ terug op haar eerste liefde en met vuur vertelt ze over haar huidige levensgezel. Maar lichte ergernis komt boven als ze het heeft over de maandelijks verplichte spaghettiavonden en over haar vriendinnen die nu twee baby’s op de armen dragen.
  Een basisticket kost 17 euro.
 • om 20u. wordt in de UGC-bioscoop van Aarschot ‘Jusqu’à la Garde’ vertoond. Om haar zoon te beschermen tegen de vader, die zij beschuldigt van gewelddadigheid, eist de vrouw bij de scheiding het exclusieve hoederecht over hem op. Een ticket kost 7,5 euro.
 • om 20u15 presenteert Frank Vander Linden in de Academiezaal te Sint-Truiden een nieuw solo-album. Entree: 20 euro.
 • om 20u30 zorgt de Ierse groep Ragús voor een avond vol muziek en dans in den Amer te Diest. Toegang: 30 euro. Voor reservatie en meer info ben je welkom op info@ccdiest.be.

Vrijdag 12 oktober

 • om 20u15 stelt Nic Balthazar een lezing onder het motto ‘Everybody Happy’. Met veel humor speurt hij naar eventuele oplossingen voor een leven met minder stress en zelfkwelling.
  Entree: 8 euro.
 • om 20u30 kan je in den Amer te Diest gaan kijken naar de film ‘Lady Bird’. Christine McPherson zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder, maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt.
  Een ticket kost 6 euro.
 • TAFELTENNIS: om 20u.: PW Diest – La Villette Charleroi in het Peter Dorlandcentrum.

Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober

 • om 20u. voert de jeugd in het Aleydistheater te Aarschot ‘DNA’ op. Kernvragen zijn hoever een groep een individu kan onder druk zetten – en of het groepsbelang doorweegt. Reserveren doe je op aleydis@skynet.be – tel 016/56 02 22.
 • om 20u30 speelt het KVT ‘Paringsdans’ in zijn vernieuwde zaal aan de Nijverheidslaan te Diest. Xavier heeft zijn vriend Bob uitgenodigd zonder met zijn vrouw Delphine te overleggen. Bob is gescheiden en Delphine kiest resoluut partij voor diens vrouw. Er hangt dus onweer in de lucht. Reserveer via www.kvt.be.

Zaterdag 13 oktober

 • zetten de Wereldwinkels hun deuren open. In Diest ben je welkom van 10 tot 12 en tussen 14 en 17u. Voor Aarschot is dat van 10 tot 17u. en in Tessenderlo van 10 tot 17u30.
  De toegang is telkens gratis.
 • van 12 tot 19u. wordt in zaal Vinea te Aarschot een spaghettidag georganiseerd ten voordele van ‘Een warm hart voor Senegal’. Je betaalt 12 euro. Met de opbrengst wil men in dat Afrikaanse land rechtstreeks hulp verlenen en kleinschalige ontwikkelingsprojecten realiseren.
 • van 13 tot 17u. vindt in Den Heuvel te Tessenderlo een verkoopbeurs voor vogels plaats.
  De toegang is gratis.
 • om 20u. presenteert fanfare de Eendracht In zaal Mardijk in Wersbeek een avondconcert dat in het teken staat van het einde van de Eerste Wereldoorlog. Dat wordt gekoppeld aan de verbroedering met de muziekvereniging Sint Lambertus uit Manderfeld. Kaarten zijn verkrijgbaar op info@kf-eendracht.be of bel naar Tom op 0473/38 49 12. Je kunt er ook voor terecht in bij Megabikecenter Xaveer aan de Staatsbaan in Bekkevoort.
 • om 20u. concerteren – in het kader van het Merodefestival – de gitaristen Kevin Seddiki en Ruben Machtelinckx in de Sint-Pieterskerk van Langdorp. Een ticket kost 18 euro.
 • om 20u. vertrekt aan het Bezoekerscentrum Halve Maan te Diest een avondwandeling naar het Webbekoms Broek, waar je speurt naar sterrenbeelden, vleermuizen, nachtvlinders en uilen.
 • om 20u. begint in de Klinker Club in Aarschot het optreden van rockband Wallace Vanborn. Een ticket kost 13 euro.
 • VOETBAL:
  – om 19u30: Thes Sport Tessenderlo – Chatelet-Farciennes // Bekkevoort B – Keiberg B //
  Sparta Schaffen – Begijnendijk //
  – om 20u.: Betekom – Termien // Keiberg – Averbode-Okselaar // Beringen – Torpedo Hasselt //
  Donk – Amandina //
  BASKETBAL: om 18u : Aarschot B – Stevoort
  om 20u30: Aarschot – Hasselt // Clem Scherpenheuvel – Zolder //
  om 20u45: Toyota Wouters Diest – Leuven C //
  VOLLEYBAL – dames: om 20u.: Molenstede – Neerijse //

Zaterdag 13 en zondag 14 oktober

 • van 11 tot 17u. toont Jan Camps tijdens ‘In-DRUK-wekkend’ in zijn atelier in de Statiestraat te Diest de fraaiste boekbanden. De inkom is gratis.
 • vindt in de Stadsfeestzaal van Aarschot een strip-, platen-, cd-, en dvd-beurs plaats. Die is toegankelijk op zaterdag vanaf 11u. – en op zondag vanaf 9u. – telkens tot 18u.
  Voor kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis.

Zondag 14 oktober

 • staat de Duveltocht op het programma. Samenkomst voor deze wandeling aan de Knoet te Aarschot tussen 7u. en 10u30. Aan de kerk van Lubbeek ga je van start voor 22 km en het kasteel van Horst voor 11 km. Bij aankomst in de Knoet wacht een Duvel op je. In het inschrijvingsgeld van 5 euro is de prijs inbegrepen voor de bus die je naar één van de vertrekplaatsen brengt.
 • tussen 7 en 18u. kan je op stap voor de Oranjetocht van wandelclub Vos Schaffen vanuit CVO Oranjerie aan de Boudewijnvest te Diest. Je kunt opteren voor 4-8-12-20 of 30 km. Deelnameprijs: 1,5 euro.
 • van 10 tot 14u. is in de Gildezaal te Schaffen een tweedehands beurs open. Je kunt er terecht voor babyspullen, kleding en speelgoed.
 • tussen 13u30 en 17u. is iedereen welkom op de Kempense Handigbeurs in het Technisch Instituut Sint-Paulus in Mol. Daar vallen de laatste nieuwigheden te ontdekken inzake tegemoetkomingen, hulpmiddelen en vrijetijdsmogelijkheden voor mensen met een beperking, zieken en senioren. Zowel de toegang als de aanwezigheidstombola zijn gratis, een vrije gift is welkom. Er zijn demonstraties van rolstoeldans, assistentiehond, boccia en curling. Voor de jongsten is er een ballenbad. Meer info via philipsen@ocmwmol.be – tel. 014/33 15 50.
 • om 14u. organiseert Natuurpunt een Paddenstoelenwandeling in de Demerbroeken vanuit Huize Ernest Claes te Zichem.
 • om 14u. vertrek je aan de Heilig Hartkerk van Aarschot voor ‘Aarschot wandelt 2018’. Die staat in het teken van de herdenking van de slachtoffers van de Demerstad tijdens WO I.
  De deelname is gratis.
 • kom je tegen 14u. naar het voormalige café ‘Bij Plas’ in Motbroek te Tielt-Winge voor een wandeling. Samen met de Sint-Jorisvrienden trek je naar Kleerbeek en de Roeselberg over een afstand van 7km.
 • om 14u. kan je het Stadspark van Sint-Truiden ontdekken door een gratis begeleide uitstap met vertrek op de Veemarkt.
 • om 14u. vertrekt aan het Bosmuseum te Gerhagen-Tessenderlo een begeleide en gratis paddenstoelenwandeling.
 • om 15u. wordt in Het Gasthuis te Aarschot ‘De Schaar Erin’ opgevoerd. In een kapsalon wordt de huisbazin vermoord. Elke aanwezige is verdacht. Aan de ‘inspecteur’ en zijn niet zo snuggere kompaan de taak om dat mysterie op te lossen… Een ticket kost 22 euro.
 • om 17u. brengen Big Dave Reniers & Jokke Schreurs in blues gefundeerde muziek in het Loodscafé van de Knoet te Aarschot. De toegang is gratis.
 • VOETBAL:
  – om 14u30: Herk FC – Mechelen aan de Maas
  – om 15u.: Bekkevoort – Binkom // RWL Sport A – Tielt-Winge // Waanrode – Wommersom //
  Meensel-Kiezegem – Scherpenheuvel // Kortenaken – Vissenaken //
  Testelt – Bunsbeek // Rummen – FC Geetbets // Lummen – Wijchmaal //
  Loksbergen – Winterslag //

Maandag 15 oktober

 • vindt van 13u30 tot 16u30 in het Orleanshof te Aarschot een pannenkoekenactie plaats.
  Je doet er je buikje aan tegoed voor 2,5 euro.
 • om 14u. vertrekt in het Orleanshof te Aarschot een gratis wandeling. Gezondheidsconsulente Gilberte Goossens ontdekt samen met de deelnemers enkele groene plekjes in de stad.

Dinsdag 16 oktober

 • is de startdag voor een nieuwe gezondheidsactie van OKRA-Schaffen-Centrum. Iedereen is welkom, dus ook niet-leden, om 13u15 in ontmoetingscentrum Scafnis. De toegang is gratis. In de cursus van 10 weken wordt nagegaan welke lichaamsoefeningen voor jou geschikt zijn en op welk niveau je moet starten met wandelen.
 • om 20u15 kan je in Cinema Cameo te Sint-Truiden terecht voor de film ‘Lady Bird’. Christine McPherson zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder, maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt. Een ticket kost 7,5 euro.

Momenteel…

 • is de ‘Gulden Maan’ in Diest dagelijks toegankelijk van 9 tot 19u.
 • kan je alle dagen – met uitzondering van ’s zondags – tussen 9 en 16u. een bezoek brengen aan de 13e-eeuwse Onze-Lieve-Vrouwekerk van Diest. Blikvangers zijn o.a. de doopvont, de preekstoel en de Grot van Lourdes.
 • luister je – telkens op zondag tussen 18 en 20u. – op Radio Demerstad naar het Sportcafé.
 • kan je reserveren bij toneelgezelschap Uilenspiegel voor de opvoeringen van ‘Red Star Line’ via info@uilenspiegel.nu – of door te bellen naar 013/31 27 62. Er wordt gespeeld op 19, 20, 26 en 27 okt. – evenals op 1 en 2 nov. om 20u30.
 • zijn kaarten verkrijgbaar voor deelname aan de steakdagen t.v.v. Keanu en Nyana. Die vinden plaats op zaterdag 20 en zondag 21 oktober in de Hemmekes in Zichem.
  Je bestelt bij Anita Vos op 0476/45 53 56 of via anita@hotmail.com.
 • kan je intekenen voor een barbecue t.v.v. het missiewerk van zuster Marleen Renders. Die vindt plaats in de Pelgrim te Scherpenheuvel op zondag 21 oktober van 11 tot 14u. en tussen 17 en 19u. Voor 16 euro krijg je drie stukken vlees met groenten en brood of gebakken aardappeltjes. Een kindermenu kost 6 euro. Om organisatorische redenen schrijf je bij voorbaat in bij André Keppens op 0494/18 74 92 of via a.keppens@scherpenheuvel.be.
 • kan je inschrijven voor een samenkomst onder het motto ‘Lekker eten met de nieuwe voedingsdriehoek’ – een organisatie van CM Diest. Die vindt plaats op woensdag 24 oktober om 20u. in de Gildezaal te Schaffen. Gastspreekster is diëtiste Babette Demuynck.
  Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via leuven@cm.be of door te bellen naar op Corinne Daerden op 016/35 96 00.
 • kan je reeds aan een kaartje geraken voor het mosselsouper van KFC Diest. Dat vindt plaats op zondag 28 oktober in de Gildezaal te Schaffen tussen 11u. en 19u30.
  Inschrijven kan via de website van KFC Diest, tijdens een thuiswedstrijd op de Warande, in de Biertempel en in Café De Zwaan.
 • kan je inschrijven voor deelname aan de infodag ‘Actief leven met/na borstkanker’. Die wordt georganiseerd door nodigt Borstkanker Vlaanderen op zaterdag 17 november in de Aula Fernand Nédée aan het Universiteitsplein te Antwerpen. Voor meer informatie en om in te schrijven wend je je tot borstkanker-vlaanderen.be/inschrijven-infodag.html.

 

Tot en met…

 • 12 oktober loopt op het gemeentehuis van Glabbeek tijdens de gewone openingsuren de fototentoonstelling ‘Mijn allermooiste’. Je ziet er werken van de cursisten amateurfotografie.
 • 12 oktober kan je intekenen voor de ronde door het middeleeuwse Diest onder begeleiding van de Nachtwachter. Die vindt plaats op vrijdag 26 oktober in een groep van maximum 25 personen. Je betaalt 3 euro en schrijft in bij de Dienst Toerisme Diest. De dag zelf is de plaats van afspraak de Grote Markt van Diest tegen 20u.
 • 17 oktober kan je intekenen voor de Italiaanse eetdag die Chiro Scherpenheuvel organiseert op zaterdag 20 oktober. Tussen 11u30 en 14u. – en van 16u30 tot 19u. kan je in de Keyt te Messelbroek proeven van een spaghetti bolognaise, carbonara, vegetarisch en croque Italiano. Inschrijven kan via chiroscherpenheuvel@gmail.com – of door te bellen naar Wendy op 0473/38 60 40. Volwassenen betalen 9 euro – kinderen 6 euro.
 • 20 oktober kan je aan sportraad@herk-de-stad.be de naam doorgeven van een Limburgse, Vlaamse, nationale of Europese kampioen uit Herk-de-Stad. Voor de categorie ‘Sportverdienste’ komt iedereen in aanmerking die iets in de sport doet dat wel eens in de kijker gezet mag worden. Geef ook alle informatie over de kampioenstitel en eventueel beeldmateriaal door!
 • kan je inschrijven voor deelname aan een sessie pompoen bewerken met het oog op Halloween. Die wordt georganiseerd door KWB-Zichem in zaal Munte op woensdag 24 oktober. Er wordt in twee groepen gewerkt. De eerste begint eraan om 15u. – en de andere om 18u. De organisatie zorgt voor het nodige materiaal en deskundige uitleg. De pompoen breng je wel zelf mee! Per gezin betaal je 3 euro – maar voor KWB-leden is dat gratis. Inschrijven doe je op rsca2000@scarlet.be of via Karel Peeters op het nummer 0475/41.92.02 met aangeven van gekozen uur!
 • 31 december wordt in Scherpenheuvel-Zichem de openluchttentoonstelling ‘Hoop en Vrede – een nieuw begin’ georganiseerd. Op acht locaties in de fusiegemeente zijn uitvergrote foto’s te zien i.v.m. het einde van WO I en van de wederopbouw.

Socio-culturele en sportieve activiteiten kan je op Radio Demerstad gratis laten omroepen in de loop van onze programma’s door de info daarover ten minste een weekje of drie op voorhand in te sturen naar info@radiodemerstad.be met als mededeling “Info Radio Demerstad”. Dank bij voorbaat en graag tot jullie dienst!

Samenstelling en redactie: Frits van Perk

 Categorie: Agenda