Zaterdag 3 november

 • om 9u. vindt in de Allerheiligenkapel te Diest een broodwijding rond Sint-Hubertus plaats.
  Om 15u. is er de dierenwijding.
 • van 11u30 tot 20u. kan je in de Hemmekes te Zichem het buikje rond eten op de Eetdag van de Zichemse Carnavalvrienden. Op het menu staan steakgerechten, stoofvlees, videe en zalm. Kinderen kunnen ook opteren voor curryworst. Kaarten zijn verkrijgbaar in de lokale cafés en online op zichemcarnaval@gmail.com.
 • om 16u. gaat de Loterbol open in de Michel Theysstraat te Diest. Tijdens een rondleiding verneem je meer over de productie van o.a. Roodebol, Loterbol, Tuverbol en Sint-Jan.
  Groepen spreken bij voorkeur op voorhand af via loterbol@skynet.be.
 • om 19u. brengt toneelgezelschap Bronks een productie met als titel ‘Rita’. In deze mix van dans en theater maken we kennis met een alleenstaande vrouw op leeftijd. Met haar liefde voor opera probeert ze de dagelijks sleur en de ouderdom angstvallig te ontvluchten. Entree: 8 euro.
 • om 20u. treden in Jeugdclub Tijl in Diest achtereenvolgens Six Hands en The Ex op.
 • om 20u. staat in den Egger te Scherpenheuvel ‘ABBA Gold: The Concert Show’ op het programma. Speciaal geselecteerde musici en zangers brengen de onvergankelijke hits van dé succesgroep uit Zweden. Het evenement is uitverkocht.
  Maar je kunt nog kaartjes verkrijgen voor het extra concert op 27 februari 2019!
 • om 20u. verwacht Tejater Feminis je in den Hoek te Kortenaken voor een opvoering van het muzikaal blijspel ‘Nonnen op tournee’. De nonnen worden uitgenodigd voor een optreden in de States. Zij gaan aan de slag om hun Engels bij te spijkeren en bovendien wordt één van de zusters verliefd op een Amerikaans priester met hun uittreding tot gevolg – maar ook een huwelijk dat goedkeurend wordt gevierd door de andere zusters. Een ticket kost 10 euro en is te bestellen via hendrickx.marijke@telenet – of door te bellen naar 0479/65 12 31.
 • VOETBAL:
  – om 19u30: Bekkevoort B – Linden B // Langdorp – Rummen //
  – om 20u.: Tielt-Winge – Holsbeek //
  BASKETBAL: heren: om 18u.: Aarschot B – Antwerpen
  om 20u30: Aarschot – Vilvoorde  // Clem Scherpenheuvel – Stevoort //
  om 20u45 : Toyota Wouters Diest – Merchtem //
  BASKETBAL: dames: om 16u.: Aarschot – Wemmel //
  om 18u15: Clem Scherpenheuvel – Zaventem //
  VOLLEYBAL: dames: om 20u.: Molenstede – Betekom B

Zaterdag 3 en zondag 4 november

 • van 10 tot 16u. organiseert de Gezinsbond van Aarschot een tweedehands beurs in zaal Demervallei te Langdorp. Je vindt er o.m. kleding, speelgoed, boeken, fietsen en kleine meubelen. De toegang is gratis.
 • brengt toneelgezelschap Uilenspiegel ‘Red Star Line’ in het Uilenspiegeltheater te Diest. Reserveren gebeurt via info@uilenspiegel.nu. Een groep Vlamingen emigreert op 22 december 1906 naar Amerika. Je volgt hun reis van de voorbereidingen tot hun aankomst in New York. Zaterdag begint de voorstelling om 20u30 – en zondag om 19u.

Zondag 4 november

 • tussen 8 en 14u. serveert volleybalclub Herk-De-Stad in de parochiezaal van Schulen een herfstontbijt. Je kunt je er o.a. tegoed doen aan spek met eieren, diverse soorten beleg en broodsoorten. Je komt je buikje vullen voor 15 euro.
 • om 10u. opent de beurs voor tweedehands boeken en oude documenten in het begijnhof van Diest. In Literatuur op Zondag om 11 u. in het Diesterse begijnhof zijn Geert Buelens en Benny Madalijns te gast. Ze hebben het over de cultuur van de jaren ’60 – d.w.z. 50 jaar na mei ‘68.

 

 • vanaf 10u30 vindt aan de kerk van Langdorp een Sint-Hubertusviering plaats. Na de misviering gaat men in stoet achter de kerk door waar de dieren worden gewijd. Ter plekke wordt wild per opbod verkocht en verloot men twee everzwijnen. De opbrengst gaat volledig naar een goed doel.
 • om 11u. brengt fanfare Sint Pietersvrienden in haar lokaal aan de Gaspeldoornstraat in Langdorp een aperitiefconcert. Entree: 6 euro.
 • om 14u. vertrekt op het Pleintje van Kerkom Dorp een klimaatwandeling met gids. Onderweg word je getrakteerd op een gratis wafel en chocomelk en na afloop op een gratis consumptie in brouwerij de Bink. Je kunt inschrijven vanaf 13u30 aan de ‘cabine’. Deelnameprijs: 4 euro.
 • om 15u. wordt in de basiliek van Scherpenheuvel het lof gezongen, waarna de Kaarskensprocessie naar de Mariahal trekt. In het centrum prijzen de marktkramers van ’s morgens tot ’s avonds hun waren aan.
 • VOETBAL:
  – om 14u30: Averbode-Okselaar – RWL Sport A // Testelt – Roosbeek-Neervelp //
  Molenbeek – Glabbeek B // Deurne – Tielt-Winge B // Zichem – Langdorp B //
  Halen – ’s Herenelderen // Linkhout – Kattenbos // Zelem – Lommel //
  Thes Sport Tessenderlo B – Lummen // Berbroek-Schulen – Loksbergen //
  – om 15u.: Scherpenheuvel – Glabbeek // FC Geetbets – Vissenaken // KFC Diest – Grimbergen
  – om 20u.: Sint-Truiden – Zulte Waregem //
  VOLLEYBAL: heren: om 15u.: Averbode B – Hofstade B //
  TAFELTENNIS: om 18u.: PW Diest – Védrinamur in het Peter Dorlandcentrum.

Maandag 5 november

 • om 14u. brengt Stijn Meuris voor 55+ers ‘Kleine verhalen in een Groote Oorlog’ naar de Markthallen in Herk-De-Stad. Hij vertelt er o.m. hoe de Limburgse bevolking omging met die duistere periode. Vooraf inschrijven is niet nodig. Entree: 5 euro.
 • om 14u. spreekt Bert De Craene in Cultuurcentrum Begijnhof Diest over ‘Tsaar Poetin, Rusland en zijn leiders’. De journalist vertelt over het moderne Rusland en zijn onvoorspelbare machthebbers. Hij gaat daarbij de vragen die de hele wereld bezig houden niet uit de weg. Entree: 8 euro.

Dinsdag 6 november

 • kan je van 9u. tot 12u30 en tussen 16 en 19u. in het stadhuis van Diest terecht voor het projectcafé ‘Langs pelgrimswegen naar Scherpenheuvel’. Het ligt in de bedoeling om het netwerk van oude bedevaartwegen naar Scherpenheuvel weer open te stellen – met inbegrip van verhalen en voorwerpen dienaangaande. Verdere info op www.pelgrimswegen.be.
 • om 20u15 brengt Casco Phil in de Academiezaal te Sint-Truiden een concert met muziek van Joseph Haydn en Kurt Weill. Een ticket kost 26 euro.

Woensdag 7 november

 • om 14u. vertrekt aan de Sint-Germanuskerk te Kersbeek-Miskom een begeleide streekwandeling. Je stapt mee voor 1 euro.
 • om 20u. wordt in den Egger te Scherpenheuvel ‘Isle of Dogs’ gedraaid. De film vertelt over het Japan van de nabije toekomst, waar alle honden verbannen zijn naar een afgelegen eiland.
  Een ticket kost 5 euro.
 • om 20u. houdt Luc Vandeweyer in het Loo te Tessenderlo een lezing over het einde van de Eerste Wereldoorlog. Thema’s zijn: de vluchtelingen, de misdadigheid, de ondergedokenen en de terugkeer van onze soldaten. De toegang is gratis.

Donderdag 8 november

 • om 19u. wordt in den Hoek te Kortenaken de animatiefilm ‘Cafard’ vertoond. De prent speelt zich af in het Oostende van 1914. Terwijl Jean Mordant de wereldtitel worstelen behaalt, wordt zijn dochter Mimi aangerand door Duitse soldaten. Hij zweert het onrecht te zullen wreken…
 • om 20u. kan je in de Stedelijke Bibliotheek van Diest luisteren naar ‘Ik ben een druïde’ door Chantal Hoyberghs. In de lezing heeft ze het over druïden van vroeger en nu. De inkom is gratis.
 • om 20u15 brengt Rob Vanoudenhoven zijn XIIIIe werk naar de Bogaard te Sint-Truiden. Hij vertelt er over de vork en de steel in zijn leven in het medialandschap met zijn ups en downs – top en flop. Een ticket kost 17 euro.
 • om 20u15 leest schrijver-columnist Geert Buelens in de Academiezaal te Sint-Truiden voor uit zijn bundel ‘Het lijf in het slijk geplant’. Dat zijn gedichten over WO I. De inkom is gratis.
 • om 20u30 brengt de Frivole Framboos ‘Wachten op Do Groot’ in den Amer te Diest. Het duo ontleedt het werk van bekende componisten en legt musicologische verbanden tussen stijlen en ritmes. Zo wordt o.a. het Vlaamse levenslied gekoppeld aan de wals met de Beethovense romantiek en de barokke Bach. Aan de kassa betaal je 25 euro.

Van donderdag 8 t/m maandag 12 november

 • telkens om 19u. – kan je in het Veilinghuis te Sint-Truiden gaan kijken naar de revue ‘Grùne & Ziever 28’. De Boerebloos brengen sketches – afgewisseld door filmpjes met de Boere in de hoofdrol. Een kaartje kost 12 euro. Dat kan besteld worden door te bellen naar 0496/75 75 87 of via een mail naar boerebloos@gmail.com. Indien gewenst kan je vooraf – om 19u. – deelnemen aan een 3-gangen diner. Voor het diner mét revue betaal je 50 euro.

Vrijdag 9 november

 • om 20u. staat in zaal Ons Tehuis te Diest een ontmoeting met zuster Jeanne Devos op het programma. De zuster heeft op een geweldloze manier in Indië het leven van velen verbeterd. De inkom is gratis.
 • om 20u. spreekt Pieter Serrien in den Egger te Scherpenheuvel over de verrassend gewelddadige laatste dag van WO I, 11 november 1918. Tussendoor worden oorlogsliederen ten gehore gebracht door Wreed en Plezant. De toegang is gratis.
 • om 20u15 concerteert de tributeband Vaja Kon Dioz in de Bogaard te Sint-Truiden. De opbrengst gaat naar Buddywerking Limburg. Die ondersteunt psychisch kwetsbare mensen bij het doorbreken van hun sociaal isolement. Een ticket kost 12 euro.
 • om 20u30 wordt in Cultuurcentrum Begijnhof Diest de film ‘Call me by your name’ gedraaid. In de hete zomer van 1983 logeert de 17-jarige Elio bij zijn ouders aan de zonovergoten Italiaanse Riviera. Hij voelt zich aangetrokken tot de assistent van zijn vader… Een ticket kost 6 euro.
 • om 21u. spreekt Luc Vandeweyer in de Markthallen te Herk-De-Stad over de afloop van de Duitse bezetting na WO I en over de gevolgen daarvan voor de burgerbevolking. Daarna wordt het boek ‘WO I in Groot-Herk 1914-1918’ voorgesteld. Inkom: 5 euro.

Zaterdag 10 november

 • opent in de galerij van den Egger te Scherpenheuvel de tentoonstelling ‘Nooit meer oorlog’. Die belicht een aantal aspecten uit de nadagen van de Eerste Wereldoorlog. Je kunt ervoor terecht t/m 10 januari tijdens de gewone openingsuren.
 • tussen 11u30 en 20u. nodigt het oudercomité van ’t Stokpaardje je uit aan tafel in de Hemmekes te Zichem. Op het menu staan Belgische gerechten zoals videe, stoofvlees, frikadellen, ribbetjes en ratatouille – geserveerd met wortelpuree of frietjes.
 • van 13u30 tot 16u30 organiseert de Gezinsbond van Scherpenheuvel een tweedehands beurs voor baby- en kinderspullen in den Egger.
 • vindt van 17u30 tot 20u. in het Technisch Heilig-Hartinstituut te Tessenderlo een steakavond plaats. Met de opbrengst worden educatieve activiteiten voor de kinderen van Effata in Roemenië ondersteund.
 • om 18u. gaat bij dansclub Optimi in Zichem een speciale reeks van 6 lessen Café Boogie van start. Leden betalen 21 euro. Voor niet-leden bedraagt de deelname 39 euro.
 • vanaf 19u30 opent het Muziekcafé van harmonie De koorgalmen in de Rietbron te Halen met het optreden van drie lokale live bands. Een ticket kost 7 euro.
 • om 19u30 wordt in Cultuurcentrum Begijnhof Diest de documentaire ‘They call me Busker’ voorgesteld over het leven van straatartiest Steven Luca. Na de vertoning kan je bij een hapje en drankje napraten met de makers van de film. Gelieve te reserveren via look@busker.info want het aantal plaatsen is beperkt.
 • om 19u30 wordt sporthal De Vruen te Waanrode omgetoverd tot een sportparadijs tijdens de Nacht van de Sport. Tal van niet-alledaagse sporten worden op de aanwezigen losgelaten zoals Kangoo Jump, Pound, Martial arts, Streetboxing, Glowrobics, Rocycling. Elke sportsessie duurt maximum 30 minuten. Je kan je ook laten verwennen door een massagespecialist. De inkom bedraagt 5 euro inclusief drankje. De avond wordt omstreeks 22u45 afgesloten met een optreden van coverband Festeyn.
 • om 20u. wordt in den Egger te Scherpenheuvel ‘De moeder en haar drie soldaten’ opgevoerd door theatergezelschap Het Gevolg – gebaseerd op het werk van Ernest Claes. Tickets zijn aldaar verkrijgbaar. Een weduwe krijgt te horen dat drie Duitse soldaten in de schuur van haar hoeve komen logeren. Ze vreest ervoor dat haar dochter met de mannen in contact zou komen – en dat terwijl haar zonen aan het IJzerfront zitten.
 • VOETBAL:
  – om 19u30: Thes Sport Tessenderlo – RWDM // Sparta Schaffen – Bekkevoort B //
  – om 20u.: Hasselt – Cappellen // Betekom – Leopoldsburg // Keiberg – Binkom //
  Beringen – Vlijtingen //
  VOLLEYBAL – heren: om 20u30: Bevo Geetbets – Blaasveld C // Averbode – Lot //

Zaterdag 10 en zondag 11 november

 • tussen 10 en 17u. wordt in Karteria te Diest een rommel- en brocantemarkt georganiseerd. De inkom bedraagt 2 euro, maar kinderen onder 12 jaar komen gratis binnen.
  Tussen het station en Karteria rijdt op beide dagen een gratis pendelbus.
 • herdenken het zangkoor Ma Cantare en het kinderkoor Ma Kanda in het Uilenspiegeltheater te Diest in ‘Wakker voor Vrede’ het einde van de ‘Groote Oorlog’. De tekst werd geschreven op basis van het dagboek van soldaat Louis Van Loon. De voorstelling begint zaterdag om 20u. en zondag om 15u.
  Kaarten zijn te bestellen aan 10 euro via info@uilenspiegel.nu – of bij de deelnemende koren.

Zondag 11 november

 • (dus: 11/11!) openen de Lustige Hanekappers in café Welkom in Keiberg het carnavalseizoen. Vanaf 9u. kan je er samen iets drinken en/of smullen van spek en eieren.
 • om 11u. kan je deelnemen aan een gratis historische rondleiding in kasteel Nieuwenhoven te Sint-Truiden. Je meldt je aan in het StreekCafé.
 • van 13 tot 20u. organiseert karateclub Shotokan in De Keyt te Messelbroek ten voordele van de jeugdwerking een pannenkoekendag. De pannenkoeken en een drankje kosten 5 euro.
 • wordt in Aarschot de Vredesbeiaard plechtig ingehuldigd. Voor deze gelegenheid trekt een klokkenparade door het centrum met een 500-tal figuranten – onder wie dansers, steltenlopers, trommelkorpsen, fanfares, praalwagens en een rijdende beiaard. De stoet vertrekt om 13u30 aan het Stedelijk Museum. Rond 15u45 speelt beiaardier Jo Haazen het inhuldigingsconcert.
  In de toekomst wordt het mogelijk om de Vredesbeiaard en de toren van de kerk te bezoeken.
 • om 13u30 vertrekt aan de Hondenschool in de Dorpsstraat te Glabbeek een hondenwandeling van circa 5 km. Om 16u30 vindt de trekking van de tombola plaats. De hele namiddag staan er demonstraties hondentrimmen op het programma en kan je een kijkje gaan nemen aan de infostand-fotoservice. Honden moeten steeds aan de leiband gehouden worden.
  Deelnemen kost 4 euro, taart en koffie inbegrepen.
 • om 14u. vertrekken de Sint-Jorisvrienden voor een geleide wandeling van circa 8 km van Motbroek naar de Houwaartseberg. Afspraak aan parking ‘Bij Plas’ in de Motbroekstraat te Sint-Joris-Winge. Onderweg krijg je uitleg over o.m. het Walenbos, de Muur van Sus Pastoor, de Sint-Jozefkapel, de wijngaarden en over de biorotor.
  Laarzen of stevige schoenen zijn haast een must. De deelname is gratis.
 • om 14u. vertrekt aan het Bosmuseum te Gerhagen een herfstwandeling. Je stapt gratis mee.
 • om 17u. treden Kathleen Vandenhoudt en Pascale Michiels op in de Loods te Aarschot.
  De toegang is gratis, maar een vrije gift is welkom.
 • om 19u. herdenkt Diest het einde van WO I met de lezing ‘Poëzie op alle fronten’ door Koen Stassijns. In de Sinkel aan de Pater Daemsstraat te Schaffen brengt hij een doordringende tekst over liefde en vriendschap in en uit de loopgraven. De inkom is gratis, maar reservatie is noodzakelijk via cultuurbeleid@diest.be – tel. 013/46 06 48.
 • VOETBAL:
  – om 14u30: Averbode-Okselaar – Nossegem // RWL Sport A – Bekkevoort //
  Meensel-Kiezegem – Testelt // Rummen – Bunsbeek // Waanrode – Budingen //
  Kortenaken – Scherpenheuvel // Herk FC – Jeuk // Lummen – Peer //
  Loksbergen – Zelem //
  VOLLEYBAL – dames: om 18u.: Averbode – Haasrode D //
  om 20u.: Molenstede – Betekom //

Maandag 12 november

 • vanaf 18u. organiseert Envie Leuven een babbelbox voor kankerpatiënten in ViaVia aan de Naamsesteenweg te Heverlee. Ook familie en vrienden zijn welkom. Inschrijven is niet nodig.

Momenteel…

 • is de ‘Gulden Maan’ in Diest dagelijks toegankelijk van 9 tot 19u.
 • kan je alle dagen – met uitzondering van ’s zondags – tussen 9 en 16u. een bezoek brengen aan de 13e-eeuwse Onze-Lieve-Vrouwekerk van Diest. Blikvangers zijn o.a. de doopvont,
  de preekstoel en de Grot van Lourdes.
 • luister je – op zondag tussen 18 en 20u. – op Radio Demerstad naar het Sportcafé met uitslagen en interviews.
 • vind je in de Standaardboekhandels van Aarschot en Tielt-Winge het nieuwste kinderboek van Ilse De Keyzer. ‘Teckel Tockel viert Kerst’ omvat kortverhalen die samen een geheel vormen. Het boek kost 15,95 euro.
 • loopt in stadsmuseum De Hofstadt aan de Grote Markt te Diest de tentoonstelling ‘Door de lens van de bezetter’. Het betreft kiekjes die de Duitsers maakten in Diest in 1917-18.
 • kan je reserveren voor een opvoering van ‘Het testament van zatte Kamiel’ door toneelgezelschap Sint-Pieter in basisschool ’t Steltje in Testelt. Er wordt gespeeld op 16, 17, 23 en 24 november – telkens om 19u30. Kaarten zijn vooraf te verkrijgen in den Egger te Scherpenheuvel of tussen 18 en 20u. via 0477/72 36 68.
 • kan je terecht in de Crelan-kantoren te Tessenderlo om in te tekenen voor een opvoering van de revue ‘Santee’– of door te bellen naar 0494/16 13 85. De revue staat geprogrammeerd in het SOK-café te Deurne-Diest tussen 16 november en 2 december.
 • kan je inschrijven voor deelname aan de infodag ‘Actief leven met/na borstkanker’. Die wordt georganiseerd door Borstkanker Vlaanderen op zaterdag 17 november in de Aula Fernand Nédée aan het Universiteitsplein te Antwerpen. Voor meer informatie en om in te schrijven wend je je tot www.borstkanker-vlaanderen.be/inschrijven-infodag.html.
 • kan je inschrijven voor een infomoment betreffende woonvormen voor 65-plussers. Dat wordt georganiseerd op donderdag 22 november door CM in haar kantoor aan de August Reyerslaan te Aarschot. Je aanmelden gebeurt via www.cm.be/agenda – of je belt naar Astrid Lemmens op 016/35 96 00.
 • zijn tickets in café De Welkom te Messelbroek verkrijgbaar voor een winterbarbecue. Die wordt georganiseerd op zondag 25 november in De Keyt door de Lustige Hanekappers. Er wordt geserveerd van 11u30 tot 18u30. Naast brood en koud buffet is er keuze uit braadworst, saté, kipfilet, kotelet en forel. Voor 14 en 16euro krijg je respectievelijk 2 en 3 stukken vlees. Je kunt sowieso ook de dag zelf nog langskomen.
 • is het stadsbestuur van Aarschot op zoek naar verenigingen die willen meewerken aan het Winterfeest van eind december. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar tom@hetgasthuis.be. Meer informatie op www.aarschot.be.
 • zijn tickets verkrijgbaar in den Egger te Scherpenheuvel voor het extra concert op 27 februari 2019 van ‘ABBA Gold: The Concert Show’. Speciaal geselecteerde musici en zangers brengen de onvergankelijke hits van dé succesgroep uit Zweden. Snel handelen is de boodschap!

Tot en met…

 • 9 november kan je intekenen voor sagen en legenden uit een onnoemlijk ver verleden. Daarop word je getrakteerd op vrijdag 23 november door Wiske Strik, Finne de Doos en Pieje Pek. Dat gebeurt in een groep van maximum 25 personen. Je betaalt 5 euro en schrijft je in bij Toerisme Diest. De dag zelf is de plaats van afspraak de Grote Markt van Diest tegen 19u.
 • 11 november exposeert Bert Delapierre in de Lakenhalle te Diest. Je bent er welkom op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 18u. Op donderdag kan je er terecht tussen 18 en 23u.
 • 15 november kan je bij de cultuurdienst van Scherpenheuvel-Zichem een kandidatuur indienen met het oog op de Cultuurprijs in Scherpenheuvel-Zichem. In aanmerking komt een persoon of vereniging die zich tijdens de voorbije jaren buitengewoon heeft ingezet op cultureel gebied. Je wendt je tot cultuurdienst@scherpenheuvel-zichem.be.
 • 15 november kan je inschrijven voor een winterbarbecue. Die wordt georganiseerd door de Lustige Hanekappers op zondag 25 november tussen 11u30 en 18u30 in de Keyt te Messelbroek. Er is keuze uit braadworst, saté, kipfilet, kotelet en forel en een groentebuffet. Kaarten kunnen besteld worden in café Welkom. Voor wie geen ticket heeft, geldt de regel: je kunt mee-eten zolang de voorraad strekt.
 • 30 december loopt in het Stedelijk Museum te Aarschot de tentoonstelling ‘Wederopbouw tijdens en na WO I’. Het plan van aanleg werd in 2014 gerestaureerd en staat centraal op de expo. Verder zie je er originele postkaarten en afbeeldingen van de stad vóór, tijdens en na de vernielingen. Het museum is toegankelijk van dinsdag t/m vrijdag van 9 tot 12 en tussen 13u. en 16u30. Op zaterdag en zondag is dat van 14 tot 18u.
 • 31 december wordt in Scherpenheuvel-Zichem de openluchttentoonstelling ‘Hoop en Vrede – een nieuw begin’ georganiseerd. Op acht locaties in de fusiegemeente zijn uitvergrote foto’s te zien i.v.m. het einde van WO I en van de wederopbouw.

Socio-culturele en sportieve activiteiten kan je op Radio Demerstad gratis laten omroepen in de loop van onze programma’s door de info daarover ten minste een weekje of drie op voorhand in te sturen naar info@radiodemerstad.be met als mededeling “Info Radio Demerstad”. Dank bij voorbaat en graag tot jullie dienst!

Samenstelling en redactie: Frits van Perk

 Categorie: Nieuws