Tegen uiterlijk 1 januari 2020 wordt het mogelijk om op 21 EcoWerf-recyclageparken contactloos te betalen. De raad van bestuur van EcoWerf zette daartoe op 5 juni 2019 het licht op groen. Op het nieuwe recyclagepark van Messelbroek zal je al vanaf de opening in juli contactloos kunnen betalen.

Voorzitter Rudi Beeken (Open Vld) van Ecowerf : “We maken contactloze betalingen mogelijk tegen uiterlijk 1 januari 2020. Hiervoor zullen alle betaalterminals van 18 recyclageparken vervangen worden.”

De nieuwe parken van Tienen, Landen en binnenkort ook Messelbroek (voor de inwoners van Scherpenheuvel-Zichem en Tielt-Winge) laten al contactloos betalen toe.

“Dank zij de groepsaankoop verkregen we een mooie korting van 450 euro per toestel. De totaalprijs voor de ombouw van alle terminals was normaal 58.950 euro maar door de korting van 8.100 euro,  verminderde deze tot 50.850 euro”, aldus Beeken.

https://hagelandexpres.wordpress.com

 Categorie: Nieuws