Vanaf maandag 8 juli worden de arduinen klinkers op de toegangsweg van de parking aan Den Egger opgebroken, waardoor de parking via de August Nihoulstraat niet meer toegankelijk is.  Ook het doorgaand autoverkeer ter hoogte van De Egger zal niet meer mogelijk zijn.

De arduinen klinkers op de rijbaan worden vervangen door uitgewassen beton (zoals in het centrum van Scherpenheuvel). Een privé aannemer heeft voorzien om tegen het einde van volgende week de nieuwe betonverharding aan te leggen, zodat de parking tegen de start van de kermis (27/7) opnieuw kan opengesteld worden voor het publiek.

De parking van Den Egger kan je tijdens de werken enkel bereiken via de Koningin Astridstraat. Kom je vanuit Bekkevoort of Schoonderbuken, dan zal je een omleiding moeten volgen. Dit handig plannetje het stadsbestuur geeft je een beter zicht op de omleidingen.

https://hagelandexpres.wordpress.com

 Categorie: Nieuws