HLN : De zoektocht naar een geschikte locatie voor de boerenmarkt De Fermerie is ten einde. De organisatie kan voortaan terecht in het Steviafabriekske aan het Aarschotse station. Omdat de vroegere locatie in de hal van drankenproducent Cristal Monopole niet meer voldeed aan de veiligheidsvoorschriften, moest de organisatie noodgedwongen op zoek naar een alternatief.

Die zoektocht liep niet van een leien dakje. Eerst werd nog geprobeerd om de markt buiten op de parking aan Cristal Monopole te laten plaatsvinden, maar in de winter was dat geen optie. Daarom zag de organisatie zich verplicht een tijdelijke stop in te lassen. In december, tijdens het Winterfeest op de Grote Markt, was er opnieuw een boerenmarkt en nu is er dus een definitieve locatie gevonden.

Meer lezen, klik op de link http://bit.do/frqXe

 Categorie: Nieuws