HLN: Wie de wijn Feniks uit ‘Thuis’ wil degusteren, kan terecht op het wijndomein Petrushoeve aan de Halensebaan in Molenbeek-Wersbeek (Bekkevoort). Wijnboer Gerry Calders produceert niet enkel de wijn, in de wijngaard vinden ook de buitenopnames van de dagelijkse fictiereeks plaats. Op dit moment wordt de wijn in een houten kist aangeboden, maar er volgen nog meer gadgets.

Een paar jaar geleden was de productie van Thuis op zoek naar een mooie locatie om te filmen. Het bedrijf Stevenson van het personage Kobe, dat een eigen wijn – Feniks – op de markt bracht, is immers een belangrijke verhaallijn. Enkele domeinen werden bezocht en de Petrushoeve bleek de beste troeven in handen te hebben. “Het is hier heel rustig en ze kunnen mooie shots maken van de wijngaarden op de heuvels”, weet Gerry.

Lees er alles over in het volledige verhaal,

http://bit.do/fszuM

 Categorie: Nieuws