Weekend- en weekkalender vanaf zaterdag 12 juni 2021 

Samenstelling en redactie: Frits van Perk 

Zaterdag 12 juni 

 • organiseert EnVie voor borstkankerlotgenoten en hun naasten een gratis wandeling in het Webbekomsbroek van circa 6 km. Samenkomst vanaf 13u30 aan ’t Stamineeke te Webbekom. Onderweg worden een drankje en een versnapering aangeboden. Alles verloopt coronaproof. Voor meer info en inschrijving stuur je een mailtje naar envieleuven@gmail.com. 
 • om 20u. brengen Katelijne Verbeke en Warre Borgmans in den Egger te Scherpenheuvel de theatervoorstelling ‘KALM’. Psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems leren je in negen stappen hoe kalmte jouw superkracht kan worden. De tiende is een rustige stap naar buiten, bij het verlaten van de zaal. Wie al gereserveerd had voor 29 oktober – vorig jaar – behoudt zijn plaats. Voor de nog beschikbare plaatsen kan je reserveren op de website van den Egger. 
 • om 20u15 brengt Jeron Dewulf in zaal Casino te Beringen de theaterproductie ‘Er was eens…’. De voorstelling is uitverkocht. 

Zaterdag 12 en zondag 13 juni 

 • exposeren leerlingen van 6 tot 18 jaar van het Gemeenschapsonderwijs te Tessenderlo – en studenten Tekenkunst van de Academie Beeldende Kunsten hun werk in de Gemeenschapsschool aan de Gerhagenstraat. De expo is op beide dagen gratis toegankelijk tussen 14u. en 17u45. Reserveren is wel noodzakelijk via www.academie.be – of op 011/80 80 89. 
 • tussen 14 en 18u kan je in Hangar 14, Poelbergstraat te Schoonderbuken, werk zien van 10 kunstenaars uit diverse disciplines. Gratis toegang. Gelieve je vooraf aan te melden via info@hangar14.be – tel. 0472/90 50 87. 

Zondag 13 juni 

 • om 13u30 vertrekt een gegidste wandeling aan de Watersnip te Koersel naar de Vallei van de Zwarte Beek. Daar treffen we wolf, vos, everzwijn, ree en oehoe aan. Het aantal deelnemers per gids is beperkt tot 24 – en ze moeten zich ook houden aan de maatregelen. Inschrijven via zwartebeek@natuurpunt.be is verplicht. 

Maandag 14 juni 

 • kan je tussen 9 en 17u. in Lummen op stap voor de Maandagtocht. Vanuit het Oosterhof ga je via de vijvers van Schalbroek naar de grote molen. In Gildezaal Schallebroek kan je even op adem komen om – via de Willekensberg – terug te keren naar de plaats van vertrek. Leden van de organiserende Lummense Dalmatiërs betalen 1,50 euro. Voor de anderen is dat 2 euro. 

Dinsdag 15 juni 

 • vanaf 9u. vind je op de site van den Egger te Scherpenheuvel het volledige programma van het nieuwe seizoen terug. Wie een abonnement had, ontvangt in de eerste helft van juli een brochure in de bus. De abonnementenverkoop gaat van start op zaterdag 28 augustus om 9u. – bij voorkeur online, maar ook ter plaatse in den Egger. Losse tickets gaan in verkoop op dinsdag 31 augustus om 9u. – eveneens online en ter plaatse. 
 • organiseert Toerisme Westerlo – naar aanleiding van het 900-jarig bestaan van de orde der Norbertijnen – een begeleide fietstocht langs de abdij van Averbode en van Tongerlo – waarbij je merkt in hoeverre de kloosterorde haar stempel op dat gebied drukt. Er wordt gestart om 13u30 bij Toerisme Westerlo. In de ‘Lekdreef’ in Averbode wordt even gepauzeerd voor een ijsje. Na de rit genieten de deelnemers van een picknick met streekproducten. De deelname kost – alles inbegrepen – 10 euro per persoon. Tickets zijn te koop bij Toerisme Westerlo. Voor 12 euro kan je een stads- of elektrische fiets huren. Vooraf reserveren is wel noodzakelijk op 014/54 54 28. Door de coronamaatregelen is het aantal deelnemers beperkt. 

Woensdag 16 juni 

 • om 14u. kunnen meisjes van 6 tot 11 jaar in de Trudosporthal te Sint-Truiden deelnemen aan een gratis proeftraining in het basketbal. Deze activiteit wordt ook georganiseerd op 23 juni. Inschrijven gebeurt via www.feminahabac.be/inschrijving-proeftraining. 
 • om 19u. vertrekt aan de Sporthal van Scherpenheuvel een gratis voorjaarswandeling – geschikt voor alle leeftijden. 
 • om 19u. kan je met KWB Keiberg de fiets op voor ± 30 km – met onderweg een stop. 
 • om 19u30 kan je gratis deelnemen aan een digitale infoavond voor wie gaat bouwen of verbouwen. Die is bedoeld voor alle inwoners van Aarschot, Diest en Scherpenheuvel-Zichem. Inschrijven is wel verplicht via het inschrijvingsformulier op de website van het Energiehuis: bit.ly/33D9OHG. 
 • om 20u30 brengt Wouter Dewit in de Begijnhofkerk van Diest het neoklassiek concert ‘A place I need to be’. Inschrijven doe je via Cultuurcentrum Diest. Het basistarief bedraagt 15 euro. 

Donderdag 17 juni 

 • om 13u30 kunnen senioren vanaf 50 jaar in Sint-Truiden beginnen aan een gratis fietstocht van 25 km. Afspraak op de parking Veemarkt. 
 • om 20u30 tovert Along Comes Mary met een lading 45-toerenplaten het stadspark van Aarschot om tot een salon waarin nostalgie en intimiteit centraal staan. Inkom: 10 euro. 

Vrijdag 18 juni 

 • om 20u30 heropent Cinema Paradiso op de Citadel in Diest met de film “My old lady”. Mathias is een aan lager wal geraakte New Yorkse vijftiger. Hij komt naar Parijs om het appartement dat zijn vader hem naliet, te verkopen. Hij ontdekt dat het bewoond wordt door een kranige 90-jarige vrouw, Mathilde, en haar dochter Chloé. Hij komt ook vrij snel te weten dat Mathilde en zijn vader geliefden waren. Er zijn maximaal 40 toeschouwers toegelaten. De tickets zijn enkel online te koop. Het basistarief bedraagt 7 euro. 
 • om 20u30 presenteert de jangly indie band Stoop Kid in het openluchttheater De Warande te Diest het album ‘Camp carefull’. Het voorprogramma wordt verzorgd door de formatie Poppel. Reserveren doe je via Cultuurcentrum Diest. Een ticket kost 12 euro. 
 • om 22u. kan je aan de kerk van Zelem vuurvliegjes en vleermuizen komen spotten. Inschrijven op zwartebeek@natuurpunt.be is verplicht:. Het aantal deelnemers per gids is beperkt tot 24. Iedereen draagt een mondkapje. 

Zaterdag 19 juni 

 • organiseert pc De Zwaan een wandelzoektocht in en rond Diest. Vanaf 12u30 kan je op stap aan café De Zwaan. Deelname kost 3 euro per persoon. Inschrijvingen gebeuren via pcdezwaan@gmail.com. 

Zaterdag 19 en zondag 20 juni 

 • baadt het centrum van Diest met het stadsfestival Minimercado in zuiderse sferen. Handelaars zetten hun standjes buiten en overal op straat kan je genieten van flashmobs, markt, theater en streetfood. Te allen tijden wordt de veiligheid gegarandeerd. 

Van zaterdag 19 tot en met zondag 27 juni 

 • worden in Herk-De-Stad de Smikkeltochten georganiseerd over – naar keuze – 40 of 60 km. Vertrekken kan tussen 9u. en 14u30 aan sportcentrum Herkules. Daar krijgen de deelnemende fietsers een goodiebag vol lekkers om onderweg te verorberen. Deelnamekaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar in Sportcentrum Herkules of te bestellen op sportdienst@herk-de-stad.be. De routebeschrijving is daarna verkrijgbaar op papier en als gpx-bestand. De opbrengst gaat naar Wens Ambulancezorg Limburg. 

Van zaterdag 19 juni tot en met 4 juli 

 • kan je in Beringen op de expo ‘New Told Dream’ in de mijnkathedraal hedendaagse kunst spotten. Verder is er een vlaggenzoektocht voor iedereen tot en met 14 jaar. 

Zondag 20 juni 

 • sieren diverse culturele acts de vlaggenfietsroute in Beringen. In het kader van Wereldvluchtelingendag worden op de Lutgartsite vlaggen ontworpen door vluchtelingen en hun buddy’s. 
 • wordt in Gelrode een Vrije Natuurloop georganiseerd. Er wordt alleen maar met voorinschrijvingen en – voor de start – met beperkende tijdslots/golven gewerkt. De wandelaars kunnen vrij starten tussen 8 en 10u. Voor de joggers is dat van 9 tot 12u. Je kunt kiezen voor 5,3 – 10 – 15 of 22 km. Voor de 5,3 en de 10 km betaal je 5 euro voor deelname. Voor de andere afstanden is dat 7 euro. Daarvan wordt 2 euro geschonken aan het onderzoek naar “Kanker en zwangerschap”. Voor meer info en inschrijvingen ben je welkom op info@loopclub-sportiva.be. 
 • om 13, 14 én om 15u. vertrekt aan café Den Hemel te Zichem een Orchideeënwandeling in het natuurgebied Catselt. Breng voor onderweg een eigen drinkbeker mee! Inschrijven is noodzakelijk – o.m. via natuurpuntSZ@gmail.com. 

Maandag 21 juni 

 • om 20u. kunnen Diestenaars gratis de samenkomst van de Gemeenteraad en van de Raad van Maatschappelijk Welzijn digitaal volgen via streaming.diest.be. 

Woensdag 23 juni 

 • is Dag van de Mantelzorg. De mantelzorgers worden om 13u30 voor de gelegenheid ondersteund met een digitale infosessie over ‘wegwijs in zorgplanning’. Daarbij wordt meer uitleg verstrekt over wat zorgplanning inhoudt. Inschrijven voor deze vorming kan via https://bit.ly/3y36Eeb. Je kunt de inschrijving ook doorgeven aan amber.salaets@diest.be. Eén of twee dagen voor de start van de infosessie krijgen de intekenaars een toegangslink over hoe ze eenvoudig kunnen inloggen. 

Momenteel… 

 • vindt de studerende jeugd van Aarschot in de bibliotheek en in het Stedelijk Museum een stille plek om zich voor te bereiden op de examens. Reserveren in de bib kan via mail of telefoon (016/56 86 05) – in het museum uitsluitend telefonisch (016/56 84 51). 
 • hanteert de bibliotheek van Tielt-Winge opnieuw de vertrouwde openingsuren. De bezoekers moeten zich wel houden aan de nog geldende maatregelen. 
 • kan je in Zoutleeuw openstaande kosten als boetes, prints en vervangingskosten voor materialen ook online betalen via ‘Mijn Bibliotheek’. Wie nog geen online profiel aanmaakte, moet zich eerst registreren Naast de kosten van je eigen account kan je ook die van gekoppelde gezinsleden afrekenen. 
 • kan je elke maandag in zwembad De Warande in Diest vanaf 21u. deelnemen aan AquaZumba. Je kunt op elk moment inspringen, zonder voorafgaande ervaring. De lessen worden gegeven in het ondiepe water. Je hoeft dus niet eens te kunnen zwemmen! Uiteraard is registreren verplicht. 
 • organiseert de Fietsschool Aarschot fietslessen voor volwassenen – per reeks van 15. Er wordt gestart op een veilig terrein om dan stap voor stap de straat op te gaan. Met fluohesjes aan worden de cursisten begeleid doorheen de stad. De fietslessen vinden plaats op dinsdag en donderdag, telkens van 13 tot 15u. met vertrek op de parking aan het Sociaal Huis, Bekaflaan te Aarschot. Je meldt je aan via de website van Fietsschool Aarschot. Ook wie wil meewerken aan het initiatief als lesgever, kan daar terecht. 
 • zijn tickets te verkrijgen voor het optreden van Kathleen Vandenhoudt met haar groep Billy & Bloomfish. Dat vindt plaats op 25 juni om 20u30 in het Warandetheater van Diest. Tickets zijn te bestellen op www.ccdiest.be/e1521/happy-incomplete. 
 • is de dienst Vrije Tijd van Bekkevoort op zoek naar gemotiveerde animatoren vanaf 16 jaar voor de Buitenspeeldag van 30 juni. Ze melden zich op cultuur@bekkevoort.be. 
 • biedt cultuurcentrum het Gasthuis Aarschot, samen met den Egger in Scherpenheuvel en de Mena in Rotselaar, originele huiskamerconcerten aan. Eén of meer muzikanten spelen een privéconcert in je eigen omgeving voor een select publiek van mensen die jij daar graag bij hebt. Het aantal bepaal je zelf – aangevuld met 10 personen die hun ticket kopen via één van de vermelde cultuurcentra. Kandidaten surfen naar https://www.funtimerecords.com/huiskamerconcerten – en selecteren drie artiesten op een datum naar keuze. De artiest wordt betaald door het cultuurcentrum. Ook voor stoelen, logistiek en ondersteuning zorgt het cultuurcentrum. Met concrete vragen kan je terecht op jo@check4.be of johan@funtimerecords.com. 
 • kan je inschrijven voor de fietstocht die Toerisme Westerlo op 11 juli organiseert naar aanleiding van het 900-jarig bestaan van de orde der Norbertijnen. Deze begeleide trip loopt langs de abdij van Averbode en van Tongerlo – waarbij je merkt in hoeverre de kloosterorde haar stempel op dat gebied drukt. De fietstocht start om 13u30 bij Toerisme Westerlo. In de ‘Lekdreef’ in Averbode wordt even gepauzeerd voor een ijsje. Na de rit genieten de deelnemers van een picknick met streekproducten. De deelname kost – alles inbegrepen – 10 euro per persoon. Tickets zijn te koop bij Toerisme Westerlo. Voor 12 euro kan je een stads- of elektrische fiets huren. Vooraf reserveren is wel noodzakelijk op 014/54 54 28. Door de coronamaatregelen is het aantal deelnemers beperkt. 
 • verkoopt Ladies Circle Aarschot – in samenwerking lokale handelaars en organisaties – zomerpakketten vanaf 20 euro voor het goede doel. Bestellen kan via nele.pelgrims83@gmail.com. 
 • kunnen kinderen en jongeren van Scherpenheuvel-Zichem zich inschrijven voor activiteiten tijdens de zomervakantie. Het overzicht daarvan vind je in de Zomerbrochure die de dienst Sport van Scherpenheuvel-Zichem uitgeeft op haar website. Je kunt inschrijven op scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu. Voor meer inlichtingen ben je welkom bij kaatje.jacobs@scherpenheuvel-zichem.be – en op 013/61 98 62. 
 • kunnen kinderen van 3 tot 18 jaar zich in het Sportcentrum Demervallei te Aarschot inschrijven voor zomerkampen. Met badminton, circustechnieken, dansen, handbal, kleutersport, krijgskunst, paardrijden, reddend zwemmen, sport en spel, taal/omnisport, tafeltennis, tennis, twirling, voetbal, zaalvoetbal, balgames en zwemmen hebben de jongeren keuze te over. De inschrijvingen gebeuren via sportdienst@aarschot.be. 
 • zoekt het Aarschotse Triathlon Team nog enkele helpende handen voor de Plastriatlon van 18 juli met start in Rotselaar en aankomst in Aarschot. Zij worden vnl. ingezet als seingevers langs het fiets- en loopparkoers in het Aarschotse – en krijgen een t-shirt op maat en een lunchpakket. Vrijwilligers kunnen zich melden op kct@knoet.be. 
 • kan je inschrijven voor het kinderpaleis dat de dienst Jeugd van Herk-De-Stad organiseert in de Markthallen. Van 16 tot en met 20 augustus kan je er knutselen, sporten en gamen. Voor info over de kampen en de inschrijvingen contacteer je www.vrijetijdherkdestad.be. 
 • kunnen tieners uit Herk-De-Stad zich inschrijven voor een zomerkamp. Dat wordt van 23 tot en met 27 augustus georganiseerd in de Markthallen – met onder meer koken en creatieve workshops. Voor de iets jongere kinderen is er tezelfdertijd een zomerkamp vol activiteiten. Voor info en inschrijvingen contacteer je www.vrijetijdherkdestad.be. 
 • kan je intekenen voor de Klavertjeviermarathon, die op zondag 29 augustus vanaf 10u. georganiseerd wordt in Scherpenheuvel-Zichem. Die vertrekt aan de voetbalkantine wit-blauw. Het parkoers – in rondes van om en bij de 10 km – is hertekend. Daarbij kan je opteren voor een afstand van 53,440 of 42,195 km. Je betaalt voor deelname resp. 22 en 17 euro. Inschrijven kan nu al op www.crone.be/inschrijven. Meer informatie kan je inwinnen via sharprunningevents@gmail.com. 
 • kan je inschrijven voor een wandeltocht die de vzw Hagelandse 101 organiseert op 3 en 4 september voor maximaal 1000 deelnemers. Het wordt een recreatieve wandeltocht van 101 kilometer met 750 hoogtemeters, af te leggen in maximaal 24 uur. De inschrijvingen lopen volop. Onderweg passeer je langs het kasteel Van Horst, de Vlooybergtoren en de Orleanstoren. Elke ingeschreven wandelaar heeft de mogelijkheid om één jongere – tussen 10 en 16 jaar – in te schrijven om de laatste 11 kilometer mee te stappen. Je betaalt 55 euro all in (t-shirt, verzekering, bevoorrading, EHBO, bagagedienst, warm ontbijt,… ). Daarvan wordt – per deelnemer – 5 euro geschonken aan Natuur & Bos. Alle info kan je vinden op www.hagelandse101.be. 
 • kan je tickets bestellen voor Lolands dat op 17 en 18 september wordt georganiseerd in Scherpenheuvel t.v.v. het onderzoek naar de ziekte ALS. Op vrijdagavond staan o.a. The Kids en De Kreuners op het podium. Zaterdag is het de beurt aan Berry Quincy, de coverband Not the Beatles en Gene Thomas. Het hoofdprogramma wordt afgerond door Les Truttes’. Tickets kosten op vrijdag 18 – en 12 euro op zaterdag. Je kunt ook opteren voor een combiticket van 25 euro. Dat alles is te bestellen via www.lolands.be. 
 • heb je de keuze uit een 20-tal individuele wandelingen in de bossen van het Merodegebied rond natuur en erfgoed. Per wandeling selecteerde het Merodefestival een playlist van 12 songs die een bepaalde sfeer oproepen. De gratis kaart is te verkrijgen via wandelingen.merodefestivel.be. 

Tot en met… 

 • 30 juni loopt de campagne ‘Aarschot ravot’. In die periode komt de stad voor de dag met tips, acties en uitdagingen om kinderen naar buiten te lokken. Ouders en kinderen kunnen een aanvraag indienen om hun straat om te toveren tot speelstraat voor één dag, voor een weekend of voor een week. Deze maand ligt de focus op de speelplaatsen in de scholen. Mascotte Artuur passeert daar met een pretpakket. 
 • 30 juni stelt de bibliotheek van Averbode lokalen met gratis wifi ter beschikking van studerende jongeren. Zij kunnen er terecht van maandag tot en met zaterdag – telkens vanaf 8u30. Reserveren is verplicht door een mailtje naar bibliotheek@scherpenheuvel-zichem.be of door te bellen naar 013/77 11 51. 
 • 30 juni kunnen studenten uit Kortenaken coronaproof komen blokken in gemeenschapscentrum ’t Dorp. Inschrijven via onthaal@kortenaken.be is verplicht. 
 • 2 juli – tussen 9 en 18u. – staat de foyer van het Diesterse begijnhof open voor 15 studenten van het hoger onderwijs. Inschrijven is verplicht! Via een mail naar evenementenloket@diest.be laat je weten op welke dagen je er wilt komen studeren. 
 • 14 juli kunnen inwoners van Herk-De-Stad een premie aanvragen i.v.m. nesten aan de gevel of kroonlijst voor huis- en boerenzwaluwen. Die bedraagt 20 euro voor minder dan drie nesten, 35 euro voor drie tot en met zes – en 50 euro voor zeven of meer nesten. Het aanvraagformulier vind je op www.herk-de-stad.be/zwaluwnesten. 
 • 31 augustus leidt een bewegwijzerde erfgoedwandeling naar de natuur- en erfgoedplekjes van Molenbeek-Wersbeek. De tocht is zo’n 6 km lang en voert je langs holle wegen en naar erfgoedsites. Plaats van afspraak is de pastorie aldaar. Via een app ontdek je onderweg weetjes, nachtelijke volksverhalen en lokale geschiedenissen. De wandeling wordt georganiseerd door de gemeente Bekkevoort in samenwerking met de Erfgoedraad en met de Heemkundige Kring. 
 • 31 augustus kan je voor 4,5 km op stap in Aarschot en in de deelgemeenten. Daar vind je 26 panelen met afbeeldingen en bijhorende info betreffende een verhaal of een anekdote uit de Tweede Wereldoorlog. Als voorbeelden noemen we ‘Loopgrachten in de Elisabethlaan’, ’Partizanen in de Grecht’ en ‘pokeren in het Demerhotel’. In het station van Aarschot tref je zeven afbeeldingen aan. De bijhorende gids is te verkrijgen bij de Toeristische Dienst. Meer info vind je op www.hetgasthuis.be/museum. 
 • 31 augustus zijn in Beringen op 23 locaties 77 vlaggen te zien, die 37 kunstenaars er hebben verspreid. Twee uitgestippelde fietsroutes – van resp. 29 en 35 km – leiden je van vlag naar vlag. Op elke locatie vind je bordjes terug, waar je via een QR-code de betekenis ervan ontdekt. Je kunt van start gaan op om het even welke vlaggenlocatie. Beide routes zijn ook te combineren. Alle info over de fietsroute en de vlaggen vind  je terug op ccberingen.be. 
 • 31 augustus organiseert de Belpop Bonanza Toer een tournee om de Belpop-geschiedenis van de Merode te leren kennen. Op 33 locaties hangen bordjes met een QR-code – met daarachter een mooi verhaal in woord en beeld. Het routeplan is beschikbaar in de gemeenten van onze regio bij de cultuurdiensten of te downloaden via www.facebook.com/cultuurenerfgoedindemerode/ 
 • 31 augustus kunnen inwoners van Tielt-Winge een aanvraag indienen voor een Tielt-Win(g)keltbon. Dat is een waardebon van 4 x 5 euro die je vrij mag besteden bij de deelnemende handelaars. Het aanvraagformulier vind je op de gemeentelijke website of aan het onthaal van het gemeentehuis. 
 • 30 september kan in Zichem de Maagdentoren weer gratis worden beklommen op zaterdag, zondag en op de feestdagen tussen 13 en 17u. Dat gebeurt met respect voor de maatregelen. Eten en drinken zijn er niet toegestaan. 
 • 30 september kan je in de hoofdkerk van Diest de tentoonstelling ‘Zeven eeuwen Sint-Sulpitiuskerk’ bezoeken tussen 13 en 17u. In 1321 ging de bouw van start. Schrijf je in via reservatie@vriendenvansintsulpitius.be! Je kunt bellen naar 013/35 32 09. Iedereen kan de expo volledig digitaal beleven en voor slechtzienden werd een aanbod ontwikkeld. Voor de digitale tour scan je op de Grote Markt de QR-code. Met een VR-bril kan je de beiaardtoren beklimmen. 
 • 30 september loopt in het Da Vincimuseum van de Abdij van Tongerlo de tentoonstelling ‘De heiligen ons voorgegaan!’. Dat kadert in de viering van 9 eeuwen Norbertijnen. Voor concrete afspraken contacteer je info@toerismewesterlo.be of via 014/54 54 28. 
 • 30 september kan je in Westerlo de kunstroute volgen langs het Norbertijnenerfgoed in Westerlo. Voor concrete afspraken neem je contact op met info@toerismewesterlo.be of via 014/54 54 28. 
 • 31 oktober kan je op het voorplein van de abdij van Averbode en naast het Mariapark gratis een fototentoonstelling bezoeken over 900 jaar Norbertijnen. Meer-dan-levensgrote foto’s geven een beeld van het leven in de abdij. Daarbij hoort het boek ‘Abdijleven in Beeld’ – dat te koop is voor 12,50 euro in de abdijwinkel  of via de website van de uitgeverij Averbode. 

Covid 19 

Socio-culturele en sportieve activiteiten kan je op Radio Demerstad gratis laten omroepen in de loop van onze programma’s door de info ten minste drie weken op voorhand in te sturen naar info@radiodemerstad.be met als mededeling “Info Radio Demerstad”. Dank bij voorbaat en graag tot jullie dienst!