Weekend- en weekkalender vanaf zaterdag 25 november 2023 

Samenstelling en redactie: Frits van Perk 

Lay-out: Michel De Groot 

Zaterdag 25 november 

 • tussen 9 en 11u wordt in dienstencentrum De Klitsberg te Paal een herfstontbijt geserveerd. Deelname: 10 euro. 
 • om 13u30 arriveren de Sint en zijn pieten aan de Hasseltsepoort te Diest. Zij trekken dan met paard en kar naar de Lakenhalle, waar ze omstreeks 14u aankomen. De goedheilig man opent dan de deuren van zijn Sinthuis, waar alle brave kinderen op bezoek mogen komen. 
 • om 14u vertrekt aan het station van Aarschot een gegidste wandeling. Die voert je langs plekken die herinneren aan het leven van de arme bevolking in de 19de eeuw en aan de strijd voor een betere toekomst. Er wordt eveneens aandacht besteed aan het dubbele gezicht van de wederopbouw van de stad na de Eerste Wereldoorlog. Deelname: 9 euro. 
 • om 19u30 organiseren de Vrienden van Senegal in de Gildezaal te Schaffen een quiz voor ploegen tot 5 personen. De inkom van 25 euro kan ter plaatse afgerekend worden. Inschrijven gebeurt via jeanpierre.lever@skynet.be. 
 • om 20u stelt Stoop Kid in den Amer te Diest zijn Mount Cope album voor. Het betreft een staand concert op het podium. Inkom: 14 euro. 
 • om 20u kan je in het Gasthuis te Aarschot terecht voor ‘Glorious Bodies’. Dat is een fysieke en hoopvolle circus- en dansvoorstelling over de draagkracht van ons lichaam – en werpt zo een licht op het proces van veroudering. Inkom: 14 euro. 
 • om 20u brengt het Harmonieorkest Neanias Beverlo in zaal Casino te Beringen een muzikaal eerbetoon aan de beoefenaars van diverse gevaarlijke beroepen – zoals de ex-mijnwerkers, de brandweer en hulpdiensten als politie en medische urgentiediensten. Tickets van 15 euro zijn te bestellen via info@neanias.be of op 011/34 45 37. Gratis voor wie nog geen 18 jaar is! 
 • om 20u organiseert SK Rummen in de voetbalkantine een kienavond. De inschrijvingen verlopen via info@skrummen.be. 
 • om 20u brengt het Halens Volkstoneel in het Buurthuis te Zelk de volkse komedie ‘Jezus, Maria, Jozef’. Op kerstavond organiseert Georgette een familiefeest. Ze nodigt haar schoonbroer uit, maar dat stuit bij haar man Michel op tegenzin. Zijn broer is hem namelijk veel geld schuldig. Toch maakt die grote sier, en terugbetalen zit er blijkbaar niet in… Een ticket kost 10 euro – en is te bestellen via 0479/82 13 15. Je kunt het Halens Volkstoneel ook bereiken op Facebook.  
 • om 20u voert toneelvereniging Meulstee Lacht Wee in het Molenhuis te Molenstede de komedie op “’t Zit nie mee in Hotel Meulstee”. Tickets zijn verkrijgbaar in het Gazetteke in Molenstede. Die kosten in voorverkoop 10 euro.  
 • om 20u wordt in het Aleydistheater te Aarschot ‘Onthand in Spokane’ opgevoerd. In deze thriller met komische allures zoekt een man zijn verdwenen hand. Hij spreekt af in een hotel met een koppel dat hem een hand aanbiedt, maar dat loopt niet helemaal volgens plan… Tijdens de voorstelling wordt sterke en racistische taal gebruikt. Daarom is deze voorstelling pas geschikt vanaf 16 jaar. Je reserveert via info@aleydistheater.be. 
 • om 20u30 brengt het KVT een opvoering van ‘Dinez in de sneeuw’ in het KVT-Theater te Diest. Kurt trekt met zijn vrouwtje naar het Ardense dorpje Dinez om er in alle rust van elkaar te genieten. Maar buiten haar medeweten heeft hij zijn broer en schoonzus uitgenodigd. Wanneer ze ingesneeuwd raken in hun chalet, gaan de poppetjes aan het dansen… Reserveer via kvt.be. 
 • om 20u30 brengt toneelgezelschap Uilenspiegel in het Uilenspiegeltheater te Diest ‘God van de Slachting’. Twee elfjarige jongetjes krijgen het met elkaar – ook letterlijk – aan de stok. Daarbij verliest één van hen twee tanden. De ouders proberen nu tot een regeling te komen… Reserveer via info@uilenspiegel.nu. 
 • VOETBAL: 

            om 19u30: KFC Diest – Schoonbeek-Beverst / Thes Sport Tessenderlo – Knokke /  

                                      Sporting Molenbeek – Lubbeek B /  

            om 20u: Sporting Hasselt – Belisia Bilzen / Betekom – Geel / RWL Sport B – SK Werchter / 

                                  Beringen – Torpedo Hasselt /  

            om 20u15: Keiberg – FC Geetbets /  

 • BASKETBALmannen: om 20u30: Clem Scherpenheuvel – Geel /  
 • VOLLEYBALmannen: om 20u: Golazo Averbode – Nijlen /  

                                   – vrouwen: om 21u: Aarschot – Tienen /  

Zaterdag 25 en zondag 26 november 

 • van 10 tot 17u openen kunstenaars uit Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Aarschot, Holsbeek en Rotselaar voor het laatst hun ateliers. Daarnaast is er de lancering van kunstencollect.be. Die Hagelandse kunstenaarsdatabank dient als digitaal platform voor kunstenaars en vormt een wegwijzer voor kunstliefhebbers. Folders zijn verkrijgbaar bij elke deelnemer. 
 • organiseert KSA Berbroek in haar lokaal aan de Kapelstraat een Italiaans eetweekend. De keuken is open op zaterdag van 17u30 tot 21u – en zondag tussen 11u30 en 14u. 
 • brengt toneelgroep Halfjassen in de parochiezaal Sint-Martinus te Sint-Truiden ‘Een eeuwigheid tijd’. Sint-Pieter weet alle nieuwe zieltjes naar de juiste poort te verwijzen: die van de hemel of die naar de hel. Maar dan krijgt hij een modern cadeau van zijn engeltjes… De opvoering begint zaterdag om 20u – en zondag om 15u. Inkom: 10 euro. 

Zondag 26 november 

 • tussen 8u30 en 11u30 kan je in het Oosterhof te Lummen deelnemen aan het Sinterklaas ‘feest’ ontbijt. Ondertussen zorgen Bouwpiet, Knutselpiet en Speelpiet voor animatie. Uiteraard heeft de Sint een verrassing mee voor de kinderen. 
 • tussen 9 en 11u wordt in Sportagon aan de Sportlaan te Tessenderlo een Sinterklaasontbijt geserveerd. Ook mensen zonder kinderen zijn welkom. 
 • tussen 13u30 en 18u vindt in zaal Bergendal te Waanrode een streekproducten-kerstmarkt plaats. De bezoekers maken er kennis met producten uit Vlaams-Brabant via proevertjes. Tijdens deze kerstmarkt zal ook Sinterklaas van de partij zijn. De inkom is gratis. 
 • om 14u vertrekt aan het Bezoekerscentrum Webbekoms Broek te Diest een gratis klimaatwandeling. Tijdens de stadswandeling langs de Demer proef je van lokale producten. Onderweg sta je even stil bij de plantengroei en bij de klimaatverandering. 
 • van 14 tot 17u is de Gasthuisapotheek van Aarschot toegankelijk. Na een jarenlange restauratie werd het uitzicht ervan hersteld zoals bij haar opening in 1767. 
 • VOETBAL: 

             om 14u30: Herk FC – Koersel / RWL Sport A – Kessel-Lo / Meensel-Kiezegem – Binkom / 

                                       Averbode-Testelt-Okselaar A – Machelen / Kortenaken – Zoutleeuw /  

                                       Rummen – Boutersem B / Lummen – Herk Sport /  Linkhout – Habo /  

                                       Zelo Halen – Helson B /  

             om 15u: Bekkevoort – KDN United /  

 • VOLLEYBAL – vrouwen: om 18u30: Molenstede – Landen-Zoutleeuw /  

Maandag 27 november 

 • van 13u30 tot 15u30 wisselt de lees- en praatgroep ‘Samen op verhaal komen’ in de Markthallen te Herk-De-Stad van gedachten rond teksten, spreuken en diverse vragen… De deelname is gratis, maar bij voorkeur schrijf je in via bibliotheek@herk-de-stad.be. 
 • om 20u30 brengt het KVT een opvoering van ‘Dinez in de sneeuw’ in het KVT-Theater te Diest. Kurt trekt met zijn vrouwtje naar het Ardense dorpje Dinez om er in alle rust van elkaar te genieten. Maar buiten haar medeweten heeft hij zijn broer en schoonzus uitgenodigd. Wanneer ze ingesneeuwd raken in hun chalet, gaan de poppetjes aan het dansen… Reserveer via kvt.be! De resterende data vind je in ‘Momenteel’. 

Dinsdag 28 november 

 • om 20u15 wordt in de Bogaard te Sint-Truiden de zebrafilm ‘Une année difficile’ vertoond. Albert en Bruno zitten tot over hun nek in de schulden en proberen met list en bedrog te overleven. Wanneer ze jonge milieuactivisten ontmoeten, voelen de twee zich veeleer aangetrokken door de drank en de snacks die ze aangeboden krijgen. Inkom: 8 euro. 

Dinsdag 28 en woensdag 29 november 

 • – telkens om 11u45 – vindt in de Stadsfeestzaal van Aarschot het seniorenfeest plaats. Voor informatie ben je welkom bij de Ouderen Adviesraad van Aarschot. Het evenement is voorbehouden aan de 55-plussers van Groot-Aarschot. Het driegangenmenu wordt gevolgd door een optreden van showballet Showcase, Thomas Julian en Wendy Van Wanten – in een presentatie door Eddy Herman. Deelname aan dat alles kost slechts 20 euro. Inschrijven gebeurt via patrick.keustermans@telenet.be. Je kunt ook bellen naar 0496/24 43 27. 

Woensdag 29 november 

 • om 13u30 vertrekt aan de Watersnip te Koersel een landschapswandeling van ± 10 km. 
 • om 15u wordt in het Gasthuis te Aarschot een Sinterklaasshow opgevoerd. Inkom: 12 euro. 
 • om 20u kijk je in het Roxy Theatre in Beringen naar de zebrafilm ‘Holly’. Na het voorspellen van een schoolbrand wordt de druk op de schouders van de 15-jarige Holly loodzwaar… 

Donderdag 30 november 

 • om 20u is choreografe Anne Teresa De Keersmaeker te gast in den Amer te Diest met ‘Fase, Four Movements to the Music of Steve Reich’. Je bent getuige van een complex spel van voortdurend veranderende vormen en patronen. Basistarief: 28 euro. 
 • om 20u brengen Sara De Roo & Tine Van Aerschot in het Gasthuis te Aarschot de theaterproductie ‘Ik maak me geen illusies en dit is er één van’. Het gaat over het opmaken van de persoonlijke balans op een bepaald tijdstip in je leven. Inkom: 12 euro. 
 • om 20u wordt in de UGC Cinema’s te Aarschot de zebrafilm ‘L’ Abbé Pierre – Une Vie De Combats’ gedraaid. Abbé Pierre staat bekend voor zijn verzet in de Tweede Wereldoorlog en zijn hulp aan de Joden, evenals voor zijn werk in de sloppenwijken van Parijs. Inkom: 12,60 euro. 
 • om 20u15 brengt Paul Michiels in de Markthallen te Herk-De-Stad zijn klassiekers, maar ook nieuw werk. Basistarief: 25 euro. 

Van donderdag 30 november tot zondag 3 december 

 • staat de spiegeltent op de Zuidervest te Scherpenheuvel. Vrijdagavond staat een karaokeavond geprogrammeerd voor jong en minder jong. Zaterdag en zondag treden diverse artiesten op. De opbrengst gaat naar de stoet rond de Basiliek van Scherpenheuvel. Meer informatie vind je op die facebookpagina. 

Vrijdag 1 december 

 • vanaf 19u schuif je in de Gasthuiskapel te Aarschot bij kaarslicht aan voor een Champagne en Foodpairing. Daarbij wordt een gevarieerd 8-gangen menu met aangepaste champagnes geserveerd. Deelname: 79 euro. 
 • om 20u krijg je in Cinema Paradiso te Diest de zebrafilm ‘Perfect Days’ te zien. Onverwachte ontmoetingen onthullen geleidelijk het verleden van de in Tokio wonende Hirayama. Een ticket van 7 euro is te bestellen via den Amer, want ter plaatse is er geen verkoop. 
 • om 20u grijpt Laura Lynn in den Egger te Scherpenheuvel terug naar het repertoire van o.a. Marva, Jo Leemans, La Esterella, Willeke Alberti en Conny Vandenbos. Basistarief: 20 euro. 
 • om 20u wordt in de Loods te Aarschot een rollenkoers georganiseerd door het Aarschots Triathlon Team. Ploegen van twee renners nemen het tegen elkaar op in een reeks wedstrijden. Inschrijven kan in de Knoet of via mail naar wedstrijd@aatt.be. Per ploeg betaal je 20 euro, inbegrepen 4 consumpties. 
 • om 20u is Michael Van Peel te gast in het Cultuurhuis te Tessenderlo met ‘Welcome to the Rebellion’. Daarin roept hij op om in te gaan tegen de neiging om nergens vóór en overal tégen te zijn. Basistarief: 22 euro. 
 • om 20u15 voert de sopraan Liesbeth Devos haar toehoorders in de Academiezaal te Sint-Truiden muzikaal terug naar het Berlijns cabaret van de jaren ’20 van vorige eeuw. Ze brengt composities van o.a. Kurt Weill en Igor Stravinsky. Basistarief: 18 euro. 
 • ZAALVOETBAL: om 21u15: Aarschot – Herstal / 

Vrijdag 1 en zaterdag 2 december 

 • om 20u wordt in het Aleydistheater te Aarschot ‘Onthand in Spokane’ opgevoerd. In deze thriller met komische allures zoekt een man zijn verdwenen hand. Hij spreekt af in een hotel met een koppel dat hem een hand aanbiedt, maar dat loopt niet helemaal volgens plan… Tijdens de voorstelling wordt sterke en racistische taal gebruikt. Daarom is deze voorstelling pas geschikt vanaf 16 jaar. Je reserveert via info@aleydistheater.be. De resterende data vind je terug in ‘Momenteel’. 
 • om 20u brengt het Halens Volkstoneel in het Buurthuis te Zelk de volkse komedie ‘Jezus, Maria, Jozef’. Op kerstavond organiseert Georgette een familiefeest. Ze nodigt haar schoonbroer uit, maar dat stuit bij haar man Michel op tegenzin. Zijn broer is hem namelijk veel geld schuldig. Toch maakt die grote sier, en terugbetalen zit er blijkbaar niet in… Een ticket kost 10 euro – en is te bestellen via 0479/82 13 15. Je kunt het Halens Volkstoneel ook bereiken op Facebook.  
 • om 20u staat Alex Agnew met ‘Wake Me Up When It’s Over’ in het Gasthuis te Aarschot. Inkom: 30 euro. Daarvan gaat 1 euro naar het Yamina Krossa Fonds ten bate van borstkankeronderzoek. 
 • om 20u30 brengt het KVT een opvoering van ‘Dinez in de sneeuw’ in het KVT-Theater te Diest. Kurt trekt met zijn vrouwtje naar het Ardense dorpje Dinez om er in alle rust van elkaar te genieten. Maar buiten haar medeweten heeft hij zijn broer en schoonzus uitgenodigd. Wanneer ze ingesneeuwd raken in hun chalet, gaan de poppetjes aan het dansen… Reserveer via kvt.be. 

Vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 december 

 • brengt toneelgezelschap Lido in den Hoek te Kortenaken de komedie “ ’n Doodgewoon avondje’. Frank en Ria Degraeve willen hun eerste huwelijksverjaardag vieren met een intiem etentje, maar ze worden te pas en te onpas gestoord door de conciërge van het appartement… Vrijdag en zaterdag wordt er gespeeld om 20u – en zondag om 15u. 

Zaterdag 2 december 

 • tussen 9 en 12u is het repaircafé open in de Cirkel te Herk-de-Stad. 
 • om 9u vertrekt aan de Markt te Tessenderlo een begeleide voettocht van 27 km naar Hasselt. Daar maak je vanaf 17u tal van evenementen mee zoals de muzikale optocht in de stad en de plechtigheid aan het Boerenkrijgmonument. Er is gratis erwtensoep verkrijgbaar. De deelname is gratis, maar je moet wel reserveren voor de terugtocht per wagen. 
 • tussen 13 en 14u houdt KWB-Zichem een speelgoedinzameling in Zaal Munte. Alles wordt dan op de kerstmarkt op 10 december aan democratische prijzen te koop aangeboden. De opbrengst gaat naar WenSZboom Scherpenheuvel-Zichem. 
 • van 16 tot 22u gaat de Loterbol open in de Michel Theysstraat te Diest. Tijdens een rondleiding verneem je meer over de productie van o.a. Roodebol, Loterbol, Sint-Jan en Tuverbol. Groepen spreken bij voorkeur af via loterbol@skynet.be. 
 • om 18u vertrekt aan de Fatimakerk te Langdorp een begeleide avondwandeling. In de deelnameprijs van 6 euro zijn nadien in het Slakkenhof soep en brood inbegrepen. 
 • om 20u komt het orkest van de VUB naar Den Amer te Diest. Het 85-koppig ensemble brengt een mix van klassieke composities, filmmuziek en gesproken woord onder de titel ‘Multitude’. Meer informatie en tickets op: Ticketwinkel-Multitude. 
 • om 20u brengt Cantate Aarschot o.l.v. Tineke Verlooy in de kerk van Aarschot het ‘Magnificat’ van Johann Sebastian Bach. Inkom: 18 euro. 
 • om 20u15 treedt Laïs op in de Bogaard te Sint-Truiden. Na een release-pauze van meer dan 8 jaar presenteert het duo met ‘De langste Nacht’ een nieuw album. Inkom: 21 euro. 
 • VOETBAL 

             om 19u30: Tielt-Winge – Binkom / Sporting Molenbeek – Keiberg B /  

                                        Sparta Schaffen – Haacht /  

             om 20u: Betekom – KFC Diest / RWL Sport B – Tielt-Winge B /  

 • BASKETBAL – heren: om 20u30: Toyota Wouters Diest – Grimbergen /  
 • VOLLEYBAL – heren: om 20u: Golazo Averbode – Mortsel / 

Zaterdag 2 en zondag 3 december 

 • van 10 tot 18u is in het Cultuurhuis te Tessenderlo een geschenkenbeurs met wereldwinkelcafé toegankelijk. 

Zondag 3 december 

 • van 10 tot 16u ben je op het begijnhof van Diest welkom op de beurs voor tweedehands boeken en oude documenten. 
 • tussen 10 en 19u vindt in De Maere te Sint-Joris-Winge een kerstmarkt plaats. Doorlopend wordt voorzien in animatie, drank en hapjes. Gratis toegang. 
 • tussen 13 en 17u openen de musea in Diest hun deuren. Gratis toegang. 
 • om 14u draait in Cinema Paradiso te Diest de zebrafilm ‘Titina’. 
 • om 14u vertrekt aan het Vlootgebouw te Lummen een begeleide winterwandeling doorheen het Schulensbroek. Je leert er meer over de vogels die daar op doortrek zijn of er overwinteren. Breng best een verrekijker mee! Leden van Natuurpunt betalen 1 euro – voor de anderen is dat 2 euro. 
 • VOETBAL: om 14u30: 

              RWL Sport A – Haasrode / Aarschot – Machelen / FC Geetbets – KDN United /  

                    FC ATO B – Kortenaken / Deurne – Linden B / Waanrode – Meldert /  

                    Rummen – Butsel B / Nieuwerkerken – Habo / Zelo Halen – Peer B / 

Dinsdag 5 december 

 • om 20u bundelen Julien Tassin, Nicolas Thys en Dré Pallemaerts met ‘Great Expectations’ in Cultuurcentrum Begijnhof Diest hun krachten met de Amerikaanse jazztrompettist Jason Palmer. Basistarief: 18 euro. 
 • om 20u geeft Wim Vanlessen in de Markthallen te Herk-De-Stad toelichting over zijn leven en carrière als topballetdanser. Inkom: 6 euro. 
 • om 20u15 kan je in de Bogaard te Sint-Truiden kijken naar de zebrafilm ‘L’ Abbé Pierre – Une Vie De Combats’. Abbé Pierre staat bekend voor zijn verzet in de Tweede Wereldoorlog en zijn hulp aan de Joden, evenals voor zijn werk in de sloppenwijken van Parijs. 

Momenteel… 

 • tussen 18 en 20u kan je elke zondag op Radio Demerstad luisteren naar het Sportcafé. Willem De Groot overloopt de uitslagen en standen van de clubs uit onze regio – geregeld gekruid met een interview. 
 • wordt in het Aleydistheater te Aarschot ‘Onthand in Spokane’ opgevoerd. In deze thriller met komische allures zoekt een man zijn verdwenen hand. Hij spreekt af in een hotel met een koppel dat hem een hand aanbiedt, maar dat loopt niet helemaal volgens plan… Tijdens de voorstelling wordt sterke en racistische taal gebruikt. Daarom is deze voorstelling pas geschikt vanaf 16 jaar. Er zijn nog opvoeringen op 8 en 9 december – telkens om 20u. Je reserveert via info@aleydistheater.be. 
 • zijn tickets verkrijgbaar voor een opvoering van de komedie “’n Doodgewoon avondje” door toneelgezelschap Lido. Daarvoor kan je nog terecht in den Hoek te Kortenaken op 8 en 9 december om 20u. Frank en Ria Degraeve willen hun eerste huwelijksverjaardag vieren met een intiem etentje, maar ze worden te pas en vooral te onpas gestoord door de conciërge van het appartement… 
 • kan je bij Dansclub Diest per dansduo inschrijven voor de initiatie van zes weken ‘Start to disco-boogie’. Dat gebeurt via reservaties.diest.be. De lessen beginnen op 13 januari – telkens om 20u – in de Ketel te Kaggevinne. Je betaalt 90 euro. 
 • schrijf je per mail in voor de Hagelandse 101 en voor de 54 + 1. Op 6 september 2024 vertrekken die om 21u01 aan de Vaartkom in Leuven, waar ook de aankomst ligt. Je hebt 24 uur de tijd om de afstand te bewandelen. Voor de 101 betaal je 60 – en voor de 54+1 40 euro. 

Tot en met… 

 • 28 november kan je inschrijven voor deelname aan de Mosselfeestdagen Herk FC. Die vinden plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 december in het clubhuis. Ook stoofvlees, een halve haan, hamburgers en een vegetarische schotel kunnen besteld worden. Vrijdag en zaterdag kan je aanschuiven tussen 17 en 20u. Zondag is dat tussen 11 en 13u. Inschrijven kan naar wim.hayen.herk@telenet.be – of door te bellen naar Vic Verstreken op 0479/62 87 62. 
 • 30 november loopt in de Stedelijke Bibliotheek te Beringen de expo ‘Wolven’. Aan de hand van het levensverhaal van de echte wolven Naya, Roger, August en Noëlla leer je alles over deze dieren. Gratis toegang tijdens de openingsuren. 
 • 6 december staat aan de deur van het Huis van de Sint te Diest een rode brievenbus. De Sint is dol op mooie kunstwerkjes en lieve brieven. Schrijf zeker in je brief dat je braaf bent geweest – en vergeet niet er je adres op te vermelden! Enkel dàn kan de Sint je brief beantwoorden! 
 • 31 december wordt in het centrum van Tessenderlo vanop de Vismarkt ‘Game of Looi’ georganiseerd. Met je gsm volg je – individueel of in groepjes – een parkoers van 3,5 km. Aan de hand van QR-codes leer je de toeristische attracties kennen en kan je de raadsels oplossen. Alle deelnemers krijgen achteraf een gadget en om de veertien dagen worden onder hen waardebons verloot. Voor info ben je welkom bij VVV-Tessenderlo. 
 • 29 maart wordt – telkens op vrijdag om 20u – in zaal Munte te Zichem het KWB-kaartcriterium ‘Troeven’ georganiseerd. Er wordt een klassement opgesteld op basis van de beste 10 resultaten over de hele periode. Deelname per avond en per tafel: 1,50 euro. Iedereen is welkom. 

Gaat niet door: 

 • de expo ‘Disconnected’ die zou lopen tot en met 26 november in het Gasthuis te Aarschot. 
 • de buurtmarkt te Tielt Winge, die georganiseerd werd vanuit WZC Campus Dommelhof. 

Socio-culturele en sportieve activiteiten kan je op Radio Demerstad gratis laten omroepen in de loop van onze programma’s door de info ten minste drie weken op voorhand in te sturen naar info@radiodemerstad.be met als mededeling “Info Radio Demerstad”. Dank bij voorbaat en graag tot jullie dienst!