HLN/ : Dit weekend organiseert fotoclub “LichtVast” de vijfde editie van hun fotosalon, zeg maar een tentoonstelling met werk van hun leden. Nieuw dit jaar zijn de twee leden die een eigen expositie krijgen binnen het geheel. De club verkoopt ook een aantal foto’s voor het goede doel.

“Lichtvast” bestaat intussen acht jaar en was van bij het begin een succes. “We begonnen met 16 leden en nu zijn we met 119 fotografen, de jongste is 14 en de oudste 83 jaar. We organiseren jaarlijks zo’n 50 activiteiten voor onze leden maar we houden ook workshops en helpen beginners op pad. Bovendien werken we samen met een club uit Engeland waarmee we onze ervaringen en expertises delen.

Om de 2 jaar organiseert de club een grote tentoonstelling en intussen zijn ze toe aan de vijfde editie. Nieuw dit jaar is een soort expositie in de expositie. “Twee van onze leden, met name David Van Thienen en Ronny Husson, krijgen een eigen ruimte waar ze hun werken tentoon stellen. Het initiatief stond open voor al onze leden en die twee zagen het meteen zitten.

Meer lezen > http://bit.do/ftAxp

 Categorie: Nieuws