HLN: kandidaten moeten kerst en nieuwjaar in quarantaine vieren.

‘Big Brother’, de moeder der realityshows, gaat op maandag 4 januari van start op VIER. Daarmee herleeft ‘Big Brother’ twintig jaar nadat het voor het eerst te zien was in Vlaanderen.

De Vlamingen die, samen met Nederlandse kandidaten, worden opgesloten in het ‘Big Brother’-huis in Amsterdam, naast de voetbaltempel ArenA, zullen eind dit jaar al in complete afzondering moeten gaan om voor groepsimmuniteit te kunnen zorgen. Zij zullen dus met zekerheid kerst en nieuwjaar niet thuis kunnen vieren.

Eerder deze week raakte bekend dat radiostem Peter Van de Veire en de Nederlandse Geraldine Kemper ‘Big Brother 2021′ zullen presenteren. De realityreeks zal zowel op VIER als op het Nederlandse RTL 5 te zien zijn.  https://bit.ly/3fezeQw

 Categorie: Nieuws