HagelandActueel:

Van 4 tot 12 januari grijpen er nutswerken plaats in de Hamelendreef. De verkeersrichting in de straat verandert daardoor tijdelijk.

In de Hamelendreef wordt tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld vanaf het kruispunt met de Oplintersesteenweg in de richting van en tot aan het kruispunt met de Anemonenlaan. Er is geen autoverkeer toegelaten vanuit de Slachthuisstraat richting Hamelendreef, met een uitzondering voor het plaatselijk verkeer en voor bussen van De Lijn.

Doorgaand verkeer naar de Oplintersesteenweg moet gedurende deze periode een omleiding volgen vanaf het kruispunt Hamelendreef-Slachthuisstraat-Industriepark via de Slachthuisstraat, de Leopoldvest en Sliksteenvest.

Er is een plaatselijke omleiding voorzien via de Hamelendreef, de Anemonenlaan en het Vianderdal.

https://bit.ly/3rPLTzu

 Categorie: Nieuws