HLN: Dit weekend vindt de ‘Dag van de hond’ plaats op de domeinen van Blueberry Fields in Beringen. Feitelijk gaat het om de dagen van de hond, want zowel op zaterdag 4 september (12 tot 19 uur) als op zondag 5 september (9 tot 19 uur) kan je een terrasje doen bij de hondenbar, gratis workshops volgen en wandelingen van verschillende afstanden doen.  

Op dit event kan je onder meer ‘dog frisbee’ spelen of een ‘shiatsu hondenmassage’ uitproberen. “De beleving staat een heel weekend centraal”, aldus bezieler Stefan Vranckx. Je moet de activiteiten wel telkens reserveren, daarvoor kan je onder meer terecht op www.dagvandehond.be. “Verder is het ook nog leuk snuisteren op de ‘dog market’. Daar kan je terecht voor een hondenfotograaf, een kinesist voor honden en alle info omtrent gedragstherapie bij honden, natuurlijke voeding voor handen en de leukste accessoires voor jouw viervoeter. https://bit.ly/3yGcwcq

 

 

 Categorie: Nieuws