⚠️ Meteen verwittigd bij een noodsituatie?
Schrijf je in via be-alert.be
4097 Truienaars zijn op dit moment geregistreerd op BE-Alert. Zij ontvangen rechtstreeks informatie via sms, een gesproken bericht via een vaste telefoonlijn of e-mail bij een noodsituatie.
Een burgemeester, gouverneur of minister activeert Be-Alert, om een bericht uit te sturen naar iedereen waarop de noodsituatie impact heeft. Zo kunnen inwoners op een snelle manier de nodige aanbevelingen krijgen, bv. ramen en deuren te sluiten bij een brand.
Registreer je vandaag nog via www.be-alert.be
Hulp nodig om je te registreren? Ga op zaterdagvoormiddag langs bij het digipunt in het stadhuis op de Grote Markt. Elke zaterdag in oktober tussen 9u-13u. Deze dienstverlening is gratis.  https://www.be-alert-ins.be/BAS/login.jsp
 Categorie: Nieuws