In april en mei zullen we met onze sportregio Getevallei bijna elk weekend KIJK IK FIETS organiseren. Hier kunnen kinderen tussen 3 en 7 jaar zelfstandig leren fietsen op 2 wielen. Geïnteresseerd? Liefst met voorinschrijving bij de sportdienst waar je wil gaan leren fietsen (zie folder) . Op 22 april starten we in Glabbeek op de speelplaats van GBS de Springplank. Die dag organiseren we ook onze eerste GRAVELRIT maar die info volgt later!!! Inschrijven kan via wouter.heeren@glabbeek.be

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen, fiets, buitenshuis en , met de tekst KIJK! JE KIND FIETSEN OP 2 IK FIETS! WIELEN LEER Glabbeek 22 april Tienen 35 6 mei Kinderen van 3 tot 7 jaar leren fietsen zonder steunwieltjes met de tips en tricks van een professional en actieve begeleiding van ouders. Geetbets 27 mei Linter 27 mei Kortenaken 3 juni Hoegaarden 3 juni SPORTREGIO GETEVALLEI WIJBEWEGEMESE Zoutleeuw 10 juni Landen 10 juni

Kan een afbeelding zijn van tekst

 Categorie: Nieuws