๐—Ÿ๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—œ๐—ด๐—ป๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ฝ๐˜€: ‘๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—บ๐—ธ๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ. ๐——๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ’
Op woensdag 27 september verwelkomen de Klimaatmakers Ignace Schops in Bibliotheek Laakdal. De lezing start om 20.00 u.
“Wat ons te doen staat om onze toekomst te redden, is eenvoudig. Als we onze drang om in te zetten op de korte termijn kunnen verleggen naar investeren in onze eigen planeet, dan betaalt die investering zichzelf vele jaren lang en met een gegarandeerde winst terug. Het is kiezen voor langdurige bloei op een gezonde aarde.”, aldus Ignace Schops.
Tijdens de lezing vertelt Schops hoe industrie, landbouw, politiek en lokale en globale economie elkaar kunnen versterken, en hoe we samen voor een echte omwenteling en een gezonde wereld kunnen zorgen.
Ignace Schops is o.a. natuurbeschermer, directeur van Nationaal Park Hoge Kempen, directeur van Regionaal Landschap Kempen en Maasland en voorzitter van Bond Beter Leefmilieu. Daarnaast kreeg hij in 2008 de Goldman Environmental Prize, de zogenaamde ‘Groene Nobelprijs’. Hij is ook auteur van het boek โ€˜Gered door de boomkikkerโ€™. Onder de aanwezigen worden trouwens enkele exemplaren van zijn boek verdeeld!
โ„น๏ธ Schrijf je in via www.kempen2030.be/klimaatmakers/klimaatmakers-laakdal of telefonisch op het nummer 013 67 01 10.
 Categorie: Nieuws