๐—Ÿ๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ป๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฑ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น ๐—œ ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ถ๐˜€๐—บ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—บ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐˜‡๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป?
Iedereen die op รฉรฉn of andere manier een link heeft met autisme is welkom, bv. (jong)volwassenen met autisme, ouders van kinderen met autisme, leerkrachten met kinderen in de klas die autisme hebben…
Het Forum On!beperkt organiseert de lezing i.s.m.
๐Ÿ‘‰ Hotspot Handicap Antwerpen, een organisatie die gratis eerste hulp biedt bij alle handicapspecifieke vragen aan iedereen die privรฉ of professioneel te maken krijgt met een beperking.
๐Ÿ‘‰ TWERK vzw, een uniek project om mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) een kans op de arbeidsmarkt te geven. Op 30 jaar tijd groeide het bedrijf uit tot een volwaardige sociale werkplaats. Alle deelnemers van de lezing krijgen een proevertje uit het aanbod van TWERK!
๐Ÿ‘‰ Via de lezing wilt Forum On!beperkt aantonen dat ook mensen met een beperking, in dit geval personen met autisme, heel wat talenten hebben. In deze lezing leggen de sprekers uit hoe ze die talenten kunnen inzetten en hoe zich dat vertaalt op de werkvloer.
โ„น๏ธ Donderdag 25 april 2024 om 19.00 u. I Bibliotheek Laakdal: Markt 19, 2430 Laakdal I Inschrijven voor 23 april 2024 I Gratis
 Categorie: Nieuws