𝗛𝗼𝗲 𝗯𝗲𝗽𝗲𝗿𝗸 𝗷𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗳𝘃𝗮𝗹𝗯𝗲𝗿𝗴 𝗶𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗸𝗲𝘂𝗸𝗲𝗻 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗸𝗼𝗸𝗲𝗻? 🍎🥦🍐 We gingen op pad en vroegen het aan Chantal:
‘30% van het voedsel wordt ergens in de keten verspild, in de supermarkt of thuis. Voor mij begint het dus in de supermarkt. Ik zorg dat ik precies koop wat we opeten. Wanneer een voedingsmiddel de houdbaarheidsdatum is gepasseerd denk ik verder na: is het product echt niet meer goed om op te eten, wat kan ik er nog mee? Ik ga er creatief mee aan de slag. Het kleine restje keukenafval gaat momenteel naar de kippen. ‘
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon
7
2 reacties
 Categorie: Nieuws