HLN /   : Senioren, zieken, slechtzienden of mensen met een beperking voor wie de verplaatsing naar de bib moeilijk is, kunnen nu boeken aan huis laten leveren en nadien weer laten ophalen. De dienst is bovendien gratis.

Mensen die slecht te been of ziek zijn, kunnen voortaan gebruik maken van een bibliotheekservice aan huis. Een medewerker van de bibliotheek komt dan langs en noteert wat de persoon in kwestie graag leest. De gevraagde boeken worden geleverd en de gelezen boeken weer opgehaald. Ook mensen met een leesbeperking vinden er hun gading, want de bib heeft groteletterboeken, luisterboeken en maar liefst 300 Daisy-boeken.

Het uitlenen van boeken en de thuisbezorging zijn volledig gratis. Wil je van deze dienst gebruik maken? Neem dan telefonisch contact op via 013/32.69.30 en vraag naar Hilde of mail naar hilde.verbeeck@diest.be. http://bit.do/frZyY

 Categorie: Nieuws